Artikelen

Zomertips voor konijnen en cavia's

Wilde konijnen en cavia’s leven een groot deel van de dag in holen, en zoeken tijdens de warme uren zelf een koel plekje onder de grond op.

Heeft jouw kat artrose?

Het herkennen van artrose bij katten is niet eenvoudig: een kat loopt vaak niet mank. Maar er zijn andere signalen waar je op kunt letten.

Cavia koppelen: welke combinatie werkt het best?

Heb jij een cavia? Dan raden wij aan om hem of haar een maatje te geven!

Een hondenmassage geven in 5 stappen

Zelf vind je het waarschijnlijk heerlijk om te knuffelen en te kroelen met je hond. Wist je dat je hond een massage ook heel erg kan waarderen?

Je konijn buiten of binnen? Zo maak je een keuze

Wil jij konijnen aanschaffen? Dan is het goed om alvast te overwegen of ze binnen of buiten gehuisvest worden.

Welk voer geef je je oude hond?

Als je trouwe viervoeter een dagje ouder wordt, heeft zijn lichaam behoefte aan aangepaste voeding. Maar welk hondenvoer is het meest geschikt voor je oude hond?

Tips om je kat te vervoeren

Je wil je kat vervoeren, maar natuurlijk wel op een veilige manier.

Wat eten konijnen?

In boeken en films eten konijnen wortels. Maar de vraag is of wortels wel echt goed zijn voor konijnen. Wat eten konijnen nou eigenlijk (nog meer) en wat is goed konijnenvoer?

Je kat naar buiten: dit moet je weten

Op verschillende manier kun je je kat naar buiten laten gaan. Bijvoorbeeld met een kattenren in de tuin of via een kattenluikje in de deur.

Heeft jouw hond stress?

Stress, daar hebben we allemaal wel eens last van. Een beetje stress houdt je scherp, maar te veel stress en (prestatie)druk zijn niet goed.

Hoe oud wordt een kat?

Voordat je definitief besluit een kat in huis te nemen, kan een belangrijke vraag zijn: hoe oud wordt een kat eigenlijk? We vertellen je er alles over!

Teek bij kat: symptomen en bestrijding

Sommige mensen denken dat je je kat alleen in het voorjaar en de zomer moet beschermen tegen teken, maar uit onderzoek blijkt dat deze beestjes zich ook in de winter op

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact