Artikelen

Kat kopen: dit heb je nodig

Een nieuwe kat kopen is ontzettend leuk. Zorg wel dat je goed voorbereid bent en alle benodigdheden al binnen hebt voordat je kat in huis is.

Zomertips voor konijnen en cavia's

De meeste mensen denken dat de winter een lastig seizoen is voor konijnen, maar juist in de zomer overlijden veel konijnen omdat ze het te warm hebben.

Heeft jouw kat artrose?

Het herkennen van artrose bij katten is niet eenvoudig: een kat loopt vaak niet mank. Maar er zijn andere signalen waar je op kunt letten.

Zo verzorg je konijnentanden

Wist je dat konijnentanden een leven lang blijven groeien? Tot wel 0,8 centimeter per maand! Daarom is het belangrijk dat ze op een natuurlijke manier kunnen slijten.

Cavia koppelen: welke combinatie werkt het best?

Heb jij een cavia? Dan raden wij aan om hem of haar een maatje te geven!

Een hondenmassage geven in 5 stappen

Zelf vind je het waarschijnlijk heerlijk om te knuffelen en te kroelen met je hond. Wist je dat je hond een massage ook heel erg kan waarderen?

Je konijn buiten of binnen? Zo maak je een keuze

Wil jij konijnen aanschaffen? Dan is het goed om alvast te overwegen of ze binnen of buiten gehuisvest worden.

Tips om je kat te vervoeren

Je wil je kat vervoeren, maar natuurlijk wel op een veilige manier.

Welk voer geef je je oude hond?

Als je trouwe viervoeter een dagje ouder wordt, heeft zijn lichaam behoefte aan aangepaste voeding. Maar welk hondenvoer is het meest geschikt voor je oude hond?

Wat eten konijnen?

In boeken en films eten konijnen wortels. Maar de vraag is of wortels wel echt goed zijn voor konijnen. Wat eten konijnen nou eigenlijk (nog meer) en wat is goed konijnenvoer?

Vachtmijt bij je konijn: dit doe je eraan

Vachtmijt voedt zich onder meer met huidweefsel van konijnen. Deze vervelende parasieten graven gangetjes on­der de huid en kunnen je dier zo heel veel jeuk bezorgen.

Heeft jouw hond stress?

Stress, daar hebben we allemaal wel eens last van. Een beetje stress houdt je scherp, maar te veel stress en (prestatie)druk zijn niet goed.

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact