Gewrichtsklachten zijn een veelvoorkomend probleem bij onder andere honden en katten. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer aandacht voor, want gewrichtsklachten lossen zich niet vanzelf op. Een behandeling om gezond kraakbeen te behouden en pijnlijke gewrichten te ondersteunen, is noodzakelijk. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk, waaronder met supplementen. Maar wat weet jij over natuurlijke supplementen en werkzame ingrediënten? Kun je gewrichtsklachten herkennen bij honden en katten? Hoe ga je eigenaren adviseren om gewrichtsproblemen effectief te behandelen?

Inhoud van de opleiding:

  • Basiskennis gewrichten en kraakbeen
  • Gewrichtsklachten bij de hond herkennen (Q&A)
  • Gewrichtsklachten bij de kat herkennen (Q&A)
  • Behandeling gewrichtsproblemen, zoals artrose
  • Behandeling van gewrichten met natuurlijke supplementen
  • Case: anamnese, lichamelijk onderzoek, productbeoordeling en evaluatie

In deze nascholing gaat de aandacht uit naar de theorie en krijg je alle kennis aangereikt die benodigd is om diereigenaren vakkundig en doelgericht te helpen wanneer er sprake is van gewrichtsklachten bij de hond of de kat. Er wordt inhoudelijk ingegaan op suppletie kennis toegespitst op de gewrichtsbehandeling, maar ook zullen symptomen en indicaties van gewrichtsklachten uitgebreid behandeld worden. Een praktijkopdracht maakt onderdeel uit van de eerste studiedag. Je bestudeert een relevante case door middel van anamnese en lichamelijk onderzoek en adviseert de eigenaar doelgericht en doeltreffend een natuurlijke behandeling met Synopet vloeibare supplementen voor de gewrichten. Daarna evalueer je samen met je mede studiegenoten de cases aan de hand van de indicaties, anamnese en lichamelijk onderzoek en bespreek je de resultaten.
 

Doelgroep
De basisopleiding Synopet Suppletie Coach is een praktische aanvulling binnen het werkveld van Prins Health Coaches. De opleiding wordt aangeboden als nascholing voor studenten & afgestudeerde Prins Health Coaches. 

Inclusief lesmateriaal en Synopet certificate of achievement

Toepassing
Als Synopet Suppletie Coach ben je in staat om gewrichtsklachten bij honden en katten te herkennen. Je kunt eigenaren vakkundig adviseren over een behandeling en het gebruik van Synopet natuurlijke supplementen voor de gewrichten. Je kent alle ins en outs waar het gaat om natuurlijke supplementen en werkzame ingrediënten. Je bent op de hoogte van indicaties en contra indicaties. Heb je de opleiding succesvol afgerond? Dan kun je als Synopet Suppletie Coach advies uitbrengen binnen je praktijk of zaak.

0,00
Er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar
14:00 - 16:00 uur
Cursusvorm
Online
Organisator
Edupet

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact