Heb jij zin in een gezellige middag waarbij je met mede kattenliefhebbers een workshop volgt? Dan is de Cat Ladies Afternoon echt iets voor jou! Tijdens de eerstvolgende editie gaan we kattensieraden maken. Je gaat dan ook met een mooi zelfgemaakt sieraad naar huis!

Deze workshop wordt gegeven door Mariët van Sieraden van JetjeBij deze Cat Ladies Afternoon mag je de vacht van je eigen kat(ten) meenemen om die te verwerken in een sieraad (met/zonder bedeltjes) naar keuze! Zo heb je bijvoorbeeld een (auto)hanger, armband, oorbellen of ketting met de vacht van jouw geliefde kattenvriendje(s), als gedenksieraad of natuurlijk als eerbetoon. Hieronder staan een aantal voorbeelden. 

De kattenvacht komt in een glasbolletje aan een ketting, oorbellen of autohanger of bijvoorbeeld als kwastje aan een armband. Voor de glasbolletjes maakt het niet uit hoelang het haar is, maar wil je het aan een kwastje dan graag minimaal 1cm lengte van de vacht.

Indien er voldoende tijd is, kun je ervoor kiezen ook meerdere bedeltjes te gebruiken of een tweede sieraad te maken, dit wordt met Mariët overlegd op de dag zelf en wordt ook op de dag zelf contant bij haar afgerekend.

De prijs van de workshop is €49,95 excl. btw, inclusief koffie/thee, verpakte snacks en een zelfgemaakt sieraad met twee bedeltjes naar keuze. De workshop gaat door bij minimaal 8 deelnemers, zo niet dan wordt er een nieuwe datum afgestemd. 

60,44
Nog 10 plaatsen beschikbaar
13:00 - 16:30 uur
Cursusvorm
Op locatie
Organisator
Katten Academie

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact