Celzouten? Brandstof voor het lichaam!

In alle lichaamscellen en -weefsels van alle mensen en (zoog)dieren zijn minerale zouten aanwezig. Celzouten, werden die door Dr. Schüssler genoemd. Ze zijn dus aanwezig in jouw menselijke cellen, maar net zo goed in die van je honden, katten en konijnen.
Die celzouten krijg je gewoon vanaf je geboorte mee en ze zorgen er voor, dat alle lichaamsprocessen in balans zijn en ongestoord plaats kunnen vinden. Je verbruikt gedurende je leven een heleboel celzouten en die worden normaal gesproken ook weer aangevuld door wat je eet en drinkt. Maar wat gebeurt er nou als je meer verbruikt dan je binnenkrijgt? Of als je voeding niet optimaal is en je daardoor onvoldoende celzouten binnenkrijgt? Dan mist je lichaam brandstof! En dan?

Als je wilt weten wat de consequenties zijn van een tekort aan bepaalde celzouten, hoe je dat merkt en wat je eraan kunt doen, dan is deze workshop helemaal geschikt voor jou!

In deze workshop krijg je meer inzicht in:

  • de theoretische achtergronden van celzouten
  • de natuurlijke manier om celzouten binnen te krijgen
  • de werking van een aantal celzouten
  • het herkennen van een eventueel tekort bij je dieren
  • het opheffen van een tekort – de beste manieren daarvoor

Na de workshop weet je veel meer over de 33 celzouten. Je kunt inschatten of je dier een tekort heeft aan een bepaald celzout en hoe je dat tekort het beste kunt opheffen. Je leert ook wat de wisselwerking is tussen celzouten en reguliere medicijnen of alternatieve middelen. Aan de hand van gevalsbeschrijvingen doe je enige praktische ervaring op met het zelf werken met celzouten.

Voor wie?

Deze workshop is bijzonder geschikt voor alle dierenliefhebbers maar ook voor mensen die zich beroepsmatig met honden, katten of konijnen bezighouden of de wens hebben om dat te gaan doen. Denk daarbij aan medewerkers van een asiel of opvangcentrum, dierenartsassistenten of medewerkers bij een kinderboerderij of dierenwinkel.

De prijs is inclusief: btw, koffie/thee, lunch, lesmateriaal en een certificaat van deelname!

Na aanmelding ontvang je automatisch een bevestigingsmail, ongeveer een week van te voren ontvang je nog een herinnering.

Deze cursus zal doorgaan bij minimaal 8 deelnemers. 

 

125,00
Nog 30 plaatsen beschikbaar
10:30 - 16:30 uur
Cursusvorm
Op locatie
Organisator
Edupet

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact