Clickertraining is een fijne methode om dieren van alles aan te leren. Deze positieve methode kan voor allerlei soorten trainingen worden ingezet. Of je nu je cavia’s of konijnen wil opvoeden, een betere band met ze wil opbouwen of wil trainen voor welzijn of kunstjes wil aanleren.

Tijdens deze cursus leer je hoe je de clicker aanleert en hoe je dit tijdelijke hulpmiddel kan inzetten om je cavia ’s of konijnen van alles aan te leren.

Inhoud

  • Clickeren, het hoe en waarom
  • Waarvoor kan je de clicker gebruiken?
  • Hoe met minder tamme konijnen of cavia’s te werken
  • Clickeren en welzijn (verzorging, hier-komen, optillen)
  • Click en tricks (voetbal, zakdoek leren aangeven, (yoga)matje uitrollen)
  • Basis van leerprincipes
  • Hoe te beginnen?

Voor aanvang is het mogelijk om onderwerpen door te geven waar men aan wil werken – zodat de cursus zoveel mogelijk op maat gemaakt wordt.

Kortom wil je ook met je konijnen of cavia’s aan de slag en leren hoe je de clicker kan inzetten om hen van alles aan te leren, doe dan mee met deze cursus. Daarna heb je samen nog meer plezier.

Deze workshop is bijzonder geschikt voor alle cavia- en konijnenliefhebbers maar ook voor mensen die zich beroepsmatig met konijnen bezighouden of de wens hebben om dat te gaan doen. Zoals paraveterinairen, dierverzorgers, fokkers, dierenwinkelmedewerkers, mensen die op kinderboerderijen werken, etc.

De prijs is inclusief: btw, koffie/thee, lesmateriaal en een certificaat van deelname!
Deze cursus zal doorgaan bij minimaal 8 deelnemers. 

39,00
Nog 8 plaatsen beschikbaar
13:30 - 16:00 uur
Cursusvorm
Op locatie
Organisator
EduPet
Docent(en)

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact

Lees hier onze maatregelen tegen het coronavirus.

In een tijd waarin het belangrijk is om als bedrijf te blijven ontwikkelen en mee te gaan met alle digitale mogelijkheden, biedt EduPet een nieuw c

Principes, integratie in de praktijk en geneesmiddelbeelden van A-Z