Er zijn maar weinig professionals die gespecialiseerd zijn in zowel katten als honden. Dat is helemaal niet erg, zo heeft ieder zijn expertise! Maar af en toe kom je casussen tegen waarbij je te maken krijgt met beide diersoorten. Wat doe je dan?

Dit is een praktisch webinar waarbij aan de hand van casussen wordt uitgelegd hoe je consulten waarbij zowel honden als katten betrokken zijn, het beste aan kan pakken. We bespreken wat het belangrijkste is om deze twee verschillende diersoorten toch vredig samen te laten leven en hoe eigenaren probleemgedrag kunnen voorkomen. Maar ook krijg je tips die het voor jou als professional makkelijker maken om zo’n ‘duo-casus’ op te lossen.

Sonja van Leeuwen zal een paar casussen bespreken waarin hond en kat samen de hoofdrol spelen. Ook ga je zelf in groepjes aan de slag met een casus die daarna plenair wordt besproken. Uiteraard is er de gelegenheid om vragen te stellen over een eigen casus. Weet je al een vraag waar je graag antwoord op wil? Stuur dan van te voren je vraag en alle nodige informatie door naar info@kattenacademie.nl 

Soms krijg je als professional een consult aangeboden waarbij je ook te maken krijgt met een ander diersoort, in dit geval hond of kat, waar je niet in gespecialiseerd bent. Je hoeft hiervoor niet altijd door te verwijzen naar een collega of iemand die een diploma heeft voor beide diersoorten. Met bepaalde tips & tricks kom je vaak al een heel eind!

Voor wie?

Dit webinar is geschikt voor honden- en/of kattenprofessionals, voornamelijk gedragstherapeuten.

Door wie?

Veel mensen kennen Sonja van Leeuwen van de Katten Academie als docent en kattengedragsdeskundige, wat niet iedereen weet is dat ze ooit begonnen is als hondengedragstherapeut! Ze heeft jaren ervaring opgedaan als gedragstherapeut voor honden en vele casussen gedaan waar beide diersoorten bij betrokken waren.

Aanmelden

De prijs van dit webinar is: € 33,50 inclusief btw en een certificaat van deelname (dit wordt achteraf per mail verstuurd).

Na aanmelding ontvang je automatisch een bevestigingsmail, ongeveer een week van te voren ontvang je nog een herinnering met de deelnamelink.

Deze cursus zal doorgaan bij minimaal 10 deelnemers. 

33,50
Nog 25 plaatsen beschikbaar
19:00 - 21:00 uur
Cursusvorm
Online
Organisator
Katten Academie
Docent(en)

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact