We willen graag dat onze honden komen als we ze roepen. Maar hoe pak je dat aan, zodat je hond zonder aarzelen naar je toe komt? Hoe leer je dat stap voor stap? Hoe ga je om met afleidingen, zoals andere honden, mensen en verleidelijke geurtjes? Hoe kun je voertjes en lichaamstaal inzetten? Tijdens deze workshop leer je de fabels en valkuilen van het hierkomen herkennen!

Tijdens deze workshop leer je de juiste technieken om je hond snel(ler) te laten komen als je hem roept. Je hond leren hierkomen kan bij naderend gevaar of een onveilige situatie een echte lifesaver zijn! Daarom is het belangrijk deze oefening echt goed onder de knie te krijgen.

Voor wie

Deze workshop is voor zowel hondenprofessionals als hondeneigenaren geschikt. Na afloop beschik je over een heleboel tips en technieken die je meteen bij je eigen hond of cursist kunt inzetten.

Praktische informatie

Dit is een workshop op locatie. We starten met wat theorie, maar gaan al snel met de aanwezige honden aan de slag. Er is plek voor maximaal vijf honden met geleider. Daarnaast zijn er kijkplaatsen.

Docent

Kiki Vanhoenacker liet letterlijk al meer dan duizend honden van alle rassen en leeftijden door haar handen gaan. Binnen haar onderneming Dogversations geeft ze gedragstherapie, mantrailing en opvoedingslessen en begeleidt ze avontuurlijke daguitstappen met groepen honden, waarbij het accent ligt op spel/interactie en leren hierkomen. Daarnaast doceert Kiki aan de Martin Gaus Academie en Syntra Antwerpen, geeft ze les op hondenschool Kunos om mensen en honden met elkaar te leren samenwerken en volgde ze diverse opleidingen om haar fascinatie voor lichaamstaal en communicatie te verfijnen.

Accreditatie

Voor deze workshop kun je accreditatiepunten aanvragen bij de Association of Pet Dog Trainers for Belgium and The Netherlands (APDT-BeNe)

Maak gebruik van reekskorting

Doorheen het jaar 2022 organiseert het Martin Gaus Keurmerk 10 mooie workshops voor hondenprofessionals met bekende topdocenten. Deze workshops zijn voor iedereen toegankelijk. Bij inschrijving op de gehele reeks van 10 workshops geldt een reekskorting van 5%. Neem hiervoor contact op via info@martingauskeurmerk.nl

Ben je aangesloten bij het Martin Gaus Keurmerk, dan is deelname gratis. Komende data, onderwerpen en locaties in de reeks:

Datum Onderwerp Locatie
6 februari K9-Fitness Leopoldsburg
26 maart Lichaamstaal Schoten
10 april Tricks & Trucs Leopoldsburg
28 mei Speuren n.t.b.
19 juni Flygility Leopoldsburg
18 september Hoopers Leopoldsburg
16 oktober Rally-O Leopoldsburg
12 november Spiegelen met honden Schoten
3 december Cranio Schoten
96,80
Nog 20 plaatsen beschikbaar
Cursus opties
263
Ik neem mijn eigen hond mee
€96,80
264
Ik kom zonder hond
€96,80
10:00 - 16:00 uur
Cursusvorm
Op locatie
Organisator
Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact