We willen graag dat onze honden komen als we ze roepen. Maar hoe pak je dat aan, zodat je hond zonder aarzelen naar je toe komt? Hoe leer je dat stap voor stap? Hoe ga je om met afleidingen, zoals andere honden, mensen en verleidelijke geurtjes? Hoe kun je voertjes en lichaamstaal inzetten? Tijdens deze workshop leer je de fabels en valkuilen van het hierkomen herkennen!

Tijdens deze workshop leer je de juiste technieken om je hond snel(ler) te laten komen als je hem roept. Je hond leren hierkomen kan bij naderend gevaar of een onveilige situatie een echte lifesaver zijn! Daarom is het belangrijk deze oefening echt goed onder de knie te krijgen.

Voor wie?

Deze workshop is voor zowel hondenprofessionals als hondeneigenaren geschikt. Na afloop beschik je over een heleboel tips en technieken die je meteen bij je eigen hond of cursist kunt inzetten.

Er zijn 6 plekken voor eigenaar met hond en 14 plekken zonder hond. Momenteel zijn de plekken mét hond vergeven en kun je je alleen nog inschrijven zonder hond. 

Docent

Kiki Vanhoenacker liet letterlijk al meer dan duizend honden van alle rassen en leeftijden door haar handen gaan. Binnen haar onderneming Dogversations geeft ze gedragstherapie, mantrailing en opvoedingslessen en begeleidt ze avontuurlijke daguitstappen met groepen honden, waarbij het accent ligt op spel/interactie en leren hierkomen. Daarnaast doceert Kiki aan de Martin Gaus Academie en Syntra Antwerpen, geeft ze les op hondenschool Kunos om mensen en honden met elkaar te leren samenwerken en volgde ze diverse opleidingen om haar fascinatie voor lichaamstaal en communicatie te verfijnen.

Accreditatie

Voor deze workshop kun je accreditatiepunten aanvragen bij de Association of Pet Dog Trainers for Belgium and The Netherlands (APDT-BeNe): 20 punten.

Praktisch

Inclusief koffie/thee en lunch. 

Na inschrijving ontvang je automatisch een bevestigingsmail, ongeveer een week voor aanvang ontvang je nog een herinnering en meer informatie per mail. 

Maak gebruik van reekskorting

Doorheen het jaar 2022 organiseert het Martin Gaus Keurmerk een aantal mooie workshops voor honden- en kattenprofessionals met bekende topdocenten. Deze workshops zijn voor iedereen toegankelijk. Bij inschrijving op een reeks van 5 workshops geldt een reekskorting van 5%. Neem hiervoor contact op via info@martingauskeurmerk.nl

Ben je aangesloten bij het Martin Gaus Keurmerk, dan is deelname gratis. Komende data, onderwerpen en locaties in de reeks:

Datum Diersoort Onderwerp Locatie
12 maart Hond Een hond hier leren komen Churchilllaan 64, 2900 Schoten
26 maart Hond Lichaamstaal Churchilllaan 64, 2900 Schoten
10 april Hond Tricks & Trucs Kerkhovenweg 204, 3970 Leopoldsburg
24 april Kat Lichaamstaal en communicatie  Churchilllaan 64, 2900 Schoten
14 mei Kat Zorg voor kittens Churchilllaan 64, 2900 Schoten
28 mei Hond

Mantrailen

Ochtend of middag

Kapelle
19 juni Hond Flygility Kerkhovenweg 204, 3970 Leopoldsburg
3 september Kat Huisvesting van de kat Churchilllaan 64, 2900 Schoten
18 september Hond Hoopers Kerkhovenweg 204, 3970 Leopoldsburg
16 oktober Hond Rally-O Kerkhovenweg 204, 3970 Leopoldsburg
12 november Hond

Spiegelen met honden

Ochtend of middag

Churchilllaan 64, 2900 Schoten
26 november Kat Natuurlijk gedrag of ongewenst gedrag?  Churchilllaan 64, 2900 Schoten
3 december Hond Cranio N.t.b.

Bij onvoldoende deelnemers wordt de workshop verplaatst. Hier krijg je tijdig bericht van.

96,80
Er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar
Cursus opties
264
Ik kom zonder hond
€96,80
10:00 - 16:00 uur
Cursusvorm
Op locatie
Organisator
Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact