Dit webinar gaat over het creëren van een natuurlijke leefomgeving voor hamsters, maar wat betekent dat precies? Welke eisen stellen hamsters aan hun leefomgeving en hoe kunnen we hier aan voldoen? We geven eerst een stukje theorie, daarna zullen we voorbeelden laten zien zodat je inspiratie opdoet, en geven we een demonstratie hoe je een mooi hamster verblijf kan inrichten.

Met het creëren van een natuurlijke huisvesting zijn er veel mogelijkheden! In dit webinar ontvang je tips en tricks voor het maken van je eigen hamstervriendelijke verblijf en kom je meer te weten over hamsters.

Inhoud

  • Natuurlijk gedrag bij hamsters
  • Soorten hamsters en hun kenmerken
  • Huisvesting
  • Materialen
  • Onderhoud
  • Voorbeelden

Na dit webinar ben je in staat om je klanten (nog) beter informatie te geven wat hamsters per hamstersoort nodig hebben en kun je klanten adviseren en inspireren over hoe je een hamsterverblijf kan opzetten en welke materialen daarvoor gebruikt kunnen worden. 

Doelgroep

Voor iedereen die beroepsmatig met hamsters in aanraking komt of advies geeft. Denk aan dierenwinkelmedewerkers, paraveterinairen, dierverzorgers, fokkers. Ook geschikt voor mensen die hamster(s) als huisdier houden. 

Achteraf ontvang je de hand-out om alle lesstof nog eens na te lezen en natuurlijk ook een certificaat van deelname!

30,25
Er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar
19:00 - 20.30 uur
Cursusvorm
Online
Organisator
Edupet
Docent(en)

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact