Bij het trimmen van konijnen is het noodzakelijk om snel en effectief te trimmen om zoveel mogelijk stress te voorkomen. Toch zijn er technieken in te zetten waarbij we het konijn er toch supermooi uit kunnen laten zien terwijl we snel en effectief kunnen werken.

We starten met een kort stuk theorie waarin we het gaan hebben over welke scharen er zijn, wanneer je welke schaar gebruikt en waar je op kunt letten bij de aanschaf. Daarna ga je zelf een konijn trimmen, waarbij de nadruk ligt op een nette afwerking. Er zijn meer dan 50 scharen van verschillende merken aanwezig, zodat je zelf kunt uitproberen welke schaar jij prettig vindt knippen.  

Kortom, ben jij konijnentrimmer en wil je graag je kniptechnieken verbeteren, zodat je een goed onderhouden konijn netjes in model kunt knippen? Geef je dan op voor deze cursus! We besteden alle aandacht aan het verder verfijnen van je kniptechnieken. We werken in een kleine groep van maximaal 5 cursisten zodat er voldoende tijd is voor individuele begeleiding! 

De docent

Onze docent Nathalie Thunnissen heeft al meer dan 35 jaar ervaring als trimster en geef in binnen- en buitenland demonstraties. Zij weet als geen ander hoe je dit kan aanpakken en helpt je daar graag bij.

Prijs 

Deze cursus bestaat uit 1 praktijkdag (waarbij de konijnen door ons geregeld worden). De lesdag is van 13.00 - 16.00 uur op zondag 6 maart. De kosten bedragen €85,- euro exclusief btw (€ 102,85 inclusief btw) en inclusief koffie, thee met wat lekkers en een certificaat van deelname. 

Vooropleiding

Deze cursus is toegankelijk voor alle gediplomeerde konijnentrimmers in Nederland en België.  

Na de cursus: 

  • Ben je in staat om een goed onderhouden konijnen in een mooi model te knippen 
  • Weet je welke scharen het best bij je passen en waar je op moet letten bij de aanschaf 

Aanmelding

Na aanmelding ontvang je automatisch een bevestigingsmail, ongeveer een week van te voren ontvang je nog een herinnering met meer informatie.

 

102,85
Nog 1 plaatsen beschikbaar
13:00 - 16:00 uur
Cursusvorm
Op locatie
Organisator
Edupet

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact