Deze expertcursus is speciaal voor konijnentrimmers die graag in theorie willen leren hoe ze een vies en vervilt konijn op een vacht- en konijnenvriendelijke manier kunnen trimmen.

De eerste keer dat een konijn in de trimsalon komt is meestal het moeilijkste. Regelmatig hebben ze dan klitten, vervilting,  last van plakpoep of urinebrand. Weet je soms niet waar je moet beginnen? Pakt je tondeuse de vacht niet goed? Ben je uren bezig om zo’n konijn te trimmen? Zijn er plekken waarvan je absoluut niet weet hoe je daar makkelijk bij kunt komen?

Tijdens dit webinar komen al deze onderwerpen aan bod, plus welke adviezen je de eigenaar kunt geven om dit in de toekomst te voorkomen.

  • Verschillende manieren om deze konijnen te trimmen
  • Welke materialen je kunt gebruiken
  • Waar dien je rekening mee te houden tijdens het trimmen
  • Hanteren
  • Wat nu als het konijn buiten leeft
  • Advies aan de eigenaar geven om herhaling te voorkomen (huisvesting, voeding, materiaal, vachtverzorging)

Bij de presentatie wordt gebruik gemaakt van diverse foto’s en filmpjes om alles zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Na dit webinar heb je de theorie geleerd die belangrijk is bij het trimmen van vervilte konijnen.

Voor wie?

Deze cursus is speciaal voor konijnentrimmers die graag wat meer handvatten krijgen voor het scheren van een vervilt en/of geklit konijn op een vacht- en konijnenvriendelijke manieren.

Er bestaat de mogelijkheid om praktijklessen te volgen om het geleerde in de praktijk te oefenen. Tijdens het webinar vertellen we over de mogelijkheden.

De prijs van dit webinar is: € 50,00 inclusief btw, hand-out en een certificaat van deelname (dit wordt achteraf per mail verstuurd).

Na aanmelding ontvang je automatisch een bevestigingsmail, ongeveer een week van te voren ontvang je nog een herinnering met de deelnamelink.

Deze cursus zal doorgaan bij minimaal 8 deelnemers. 
 

50,00
Er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar
19:00 - 21:00 uur
Cursusvorm
Online
Organisator
Edupet
Docent(en)

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact