Bij konijnen zijn kruiden een onderdeel van de dagelijkse voeding, waarvan een aantal als geneeskrachtig worden beschouwd. Wil je ontdekken wat deze planten voor de gezondheid van jouw konijn kunnen betekenen? Dan is dit webinar voor jou! 

Na dit webinar heb jij geleerd welke basisplanten je je konijn kan geven om zijn gezondheid te ondersteunen en kun je dus direct zelf aan de slag. Je kan eetbare planten meteen herkennen, zodat je ze zelf kan plukken. 

Onderwerpen:

  • Korte introductie tot de veterinaire fytotherapie/gemmotherapie
  • Favoriete konijnenplanten
  • Waar groeien die planten
  • Waarom eten de konijnen die planten
  • Hoe de voeding van je dier verrijken en uiteraard je dier gezond houden.

Na de webinar heb je geleerd welke basis planten je konijnen kan geven om je konijnen in gezondheid te ondersteunen. Na het webinar kun je dus direct zelf aan de slag.

Uiteraard gaat het over planten die je kan geven als preventie en ondersteuning en vervangt de informatie nooit de diensten van je dierenarts.

Doelgroep:

Iedereen met interesse in het houden van konijnen en deze zoveel mogelijk te verzorgen met natuurlijke remedies.

De prijs van deze cursus is: € 39,95 inclusief btw, lesmateriaal en een certificaat van deelname.

39,95
Nog 99 plaatsen beschikbaar
19:30 - 21:00
Cursusvorm
Online
Organisator
Edupet
Docent(en)
Als kind was Nancy Popieul al gefascineerd door natuur en natuurgeneeswijzen. Ondertussen is ze al 25 jaar actief als gezondheidsbegeleider en docent en heeft ze een praktijk voor mens en dier.
Haar zoektocht begon met de opleiding herborist maar al snel zocht ze haar weg in de gemmotherapie, aromatherapie, fytotherapie, bachbloemsems etc. Nancy is nieuwsgierig van aard en haar drang naar informatie is groot. Haar zoektocht naar correcte informatie verliep niet alleen in België maar ook Zwitserland, Frankrijk, Duitsland,… Een aantal jaren geleden heeft Nancy ook een universitaire opleiding gedaan in de U.K. Daar heeft ze de opleiding Health Science gevolgd, een wetenschappelijke opleiding tot Master in Health Science. Nancy is ben heel erg gefascineerd door genetica en epigenetica en alles wat met DNA en erfelijkheid te maken heeft. Als grote dierenvriend heeft ze zich gespecialiseerd in zachte therapievormen voor dieren.

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact