Katten en kruiden? Ja zeker! Fytotherapie bestaat al ontzettend lang en is een prachtige manier van het benaderen van ziekte en natuurlijke geneesmiddelen. Wil jij weten wat fytotherapie (en/of gemmotherapie) voor jouw kat kan betekenen of ben je op zoek naar een meer holistische kijk op geneeskunde? Dan is dit webinar een echte aanrader!

Als naturopaat/herborist gespecialiseerd in fyto-, aroma- en gemmotherapie, spagyriek en bachbloemen heeft Nancy Popieul zich binnen deze disciplines gericht naar zowel mens als dier. Met een holistische blik kijkt ze naar het leven en haar uitgangspunt is dat eerst voeding en levenswijze natuureigen aan de diersoort dient te zijn. Bij onze katten gaan we dus eerst gaan zien dat de kat toegang krijgt tot de planten die het van nature eet. Die het zelf zoekt in de natuur als het zich niet lekker voelt. We gaan echter nog een stapje verder. Wat maakt dat de kat nood heeft aan die planten, wat doen die kruiden voor de gezondheid van de kat…?

Bij dit webinar maak je kennis met een algemene inleiding tot de veterinaire fytotherapie (en gemmotherapie). Welke productvormen zijn toegankelijk voor katten? Vervolgens nemen we een aantal kruiden onder de loep die als katteneigenaar interessant zijn om bij de hand te hebben. Een soort EHBO-kistje voor jouw kat!

Na dit webinar heb je inzicht gekregen in de veterinaire fytotherapie voor katten. Welke middelen zijn veilig en hoe gebruik je ze. Want ook al werk je met natuurlijke middelen, het is als nog ontzettend belangrijk om te weten hoe je ze verantwoord in kan zetten voor jouw kat.

Voor wie?

Voor iedereen met interesse in en liefde voor katten en deze zoveel mogelijk te verzorgen met natuurlijke remedies. Ook geschikt voor professionals in de dierenbranche.

De docent

Dat Nancy Popieul de beste docent is voor dit onderwerp, daar is geen twijfel over mogelijk. Als kind was ze al gefascineerd door natuur en natuurgeneeswijzen. Een hoop onderzoek en opleidingen later, nu is ze al ruim 25 jaar actief als gezondheidsbegeleider en docent en heeft ze een praktijk voor mens en dier. Meer weten over Nancy? Kijk dan op deze pagina

Praktisch

De prijs van dit webinar is: € 40,99 inclusief btw, hand-out en een certificaat van deelname (dit wordt achteraf per mail verstuurd).

Na aanmelding ontvang je automatisch een bevestigingsmail, ongeveer een week van te voren ontvang je nog een herinnering met de deelnamelink.

Deze cursus zal doorgaan bij minimaal 10 deelnemers.

 

 

40,99
Nog 30 plaatsen beschikbaar
19:00 - 21:00 uur
Cursusvorm
Online
Organisator
Katten Academie
Docent(en)

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact