Boek nu een gastvrijheidsbezoek van Marja Groen op jouw locatie. Vanuit Marja haar Retail en hospitality expertise maakt zij een analyse over de ervaren gastvrijheidsbeleving en de klantenreis. Daarbij wordt ook de omgeving van de locatie samen bekeken. Je krijgt als ondernemer directe feedback over de successen en kansen en ontvangt tips en advies op maat. Een moment om als ondernemers onder elkaar eens te sparren over kansen voor extra omzet, traffic, klant-en medewerker loyaliteit, lokaal ondernemerschap en naamsbekendheid. Vooraf kun je een eigen specifieke behoefte en wensen aanreiken zodat het bezoek op maat kan worden ingericht. De feedback inclusief tips en advies van Marja krijg je na het bezoek online in de mailbox. Vanzelfsprekend persoonlijk en vertrouwelijk als ondernemers onder elkaar.

Over Marja

Marja Groen is directeur oprichtster van La Differenza, hét Retailatelier (anno 2007). Het bureau voor het creëren van een iconische imagobeleving met focus op gastvrijheid en sfeercreatie. In co creatie ontwikkelen zij de authentieke merk-/gastvrijheidsbeleving van de formule of het merk. Het resultaat? Bewezen groei in omzet, traffic, loyaliteit en imagobeleving.

Marja is Retailexpert, inspiratiebron, creatief en sparring partner van ondernemers in Retail. Zelf heeft zij meer dan 30 jaar ervaring in Retail, Leisure en Horeca. Ontdek La Differenza op www.ladifferenza.biz.

1082,95
Nog 100 plaatsen beschikbaar
Cursus opties
220
Gastvrijheidsbezoek
€1.082,95
Cursusvorm
Op locatie
Organisator
Edupet
Docent(en)

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact