De goVet producten bevatten planten en kruiden die het welzijn van konijnen tijdens ziekte of de algehele gezondheid ondersteunen. Tijdens dit webinar bespreken we diverse casussen waarbij we aangeven welk goVet product bij welk ziektebeeld past en hoe we dieren kunnen helpen. Gebitsproblemen, gewichtsproblemen (te dik of juist te mager), spijsverteringsstoornissen, E-cuniculi, urinestenen of urinebrand: het zijn allemaal zaken waarbij je met voeding en supplementen de juiste ondersteuning kunt bieden.

Konijnen en knaagdieren zijn gevoelig voor diverse ziekten. Hoe fijn is het als je deze dieren dan met een speciale voeding (tijdelijk) kunt ondersteunen, zodat ze eerder herstellen? Tijdens dit webinar leer je van konijnenexpert Bernice Muntz hoe je deze goVet producten kunt gebruiken. Wat kun je het best wanneer inzetten?

We bespreken diverse casussen waarbij we aangeven welk goVet product bij welk ziektebeeld past en hoe we dieren succesvol kunnen helpen. Gebitsproblemen, gewichtsproblemen (te dik of juist te mager), spijsverteringsstoornissen, E-cuniculi, urinestenen of urinebrand: het zijn allemaal zaken waarbij je met voeding en supplementen de juiste ondersteuning kunt bieden.

Na dit webinar weet je hoe je konijnen en knaagdieren met voeding kunt ondersteunen bij diverse ziekten. Je leert de producten uit de goVet-lijn van Bunny Nature kennen en hoe hierover advies te geven. Je krijgt ook de hand-out om alles nog eens na te kijken en een algemeen certificaat van deelname.

Voor wie?

Dit webinar is bij uitstek geschikt voor iedereen die met konijnen en knaagdieren werkt, zoals konijnenprofessionals, paraveterinairen, medewerkers van opvangen en pensions voor konijnen en knaagdieren, dierenspeciaalzaakmedewerkers, webshophouders en iedereen die advies geeft over konijnen. Het webinar biedt ook veel waardevolle informatie aan eigenaren van (chronisch) zieke konijnen en anderen die bovengemiddeld in dit onderwerp zijn geïnteresseerd.

Na aanmelding ontvang je automatisch een bevestigingsmail, ongeveer een week van te voren ontvang je nog een herinnering met de deelnamelink.

Deze cursus zal doorgaan bij minimaal 10 deelnemers.

 

0,00
Nog 99 plaatsen beschikbaar
19:00 - 20:00 uur
Cursusvorm
Online
Organisator
Edupet
Docent(en)
Bernice Muntz heeft een passie voor dieren, maar in het bijzonder voor konijnen. Vanuit het trainen van konijnen richtte ze de Konijnen Academie op. Bernice is auteur van diverse dierenboeken als ‘High Five met je konijn’ en geeft lezingen en opleidingen voor Edupet. Omdat het welzijn van konijnen haar zeer aan het hart gaat, deelt ze haar kennis graag met anderen.

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact