Heb jij een oudere kat en heb je behoefte aan meer kennis over hoe je hem het allerbeste kunt geven op zijn oude dag? Dan is dit seminar, die ook online gevolgd kan worden, zeker iets voor jou!

Maar wanneer valt een kat onder de categorie ‘senior’? Sommige katten laten al verschillende ouderdomskwaaltjes zien vanaf een jaar of 6-7. Maar vanaf 11 jaar zijn katten écht senioren. Vergelijkbaar met 70 jaar bij mensen. Vanaf 15 jaar zelf ‘super senioren’.

Hoe kunnen we dan zo goed mogelijk voor ze zorgen? Dat kom je allemaal te weten.

In dit seminar gaan we het bijvoorbeeld hebben over:

  • Wanneer is een kat “oud”?
  • Gedragsveranderingen bij oudere katten
  • Leeftijdsgerelateerde medische problemen
  • Hoe geef je je kat een fijne oude dag?
  • Wanneer is het tijd om afscheid te nemen?

Oude katten zijn een groep apart. Onze huiskatten bereiken steeds hogere leeftijden. Ook in het dagelijks leven hebben ze behoefte aan ondersteuning. Soms hebben speciale medische zorg nodig. Het is belangrijk te herkennen wanneer de behoeften van je kat veranderen, zodat je daar tijdig op kunt inspelen. Katten laten heel moeilijk/geen pijn, ziekte en ongemak zien. Als je weet waar je op moet letten bij je kat, dan kun je eerder ingrijpen.

Voor wie?

Dit seminar is geschikt voor katteneigenaren die thuis een kat hebben van 6 jaar of ouder.

Door wie?

Fieke Halberstadt is paraveterinair en gediplomeerd kattengedragsdeskundige. Ze woont in Tuitjenhorn, samen met partner en 2 katten. Sinds 2018 heeft ze haar eigen praktijk voor probleemgevend gedrag bij katten.

Praktisch

Bij deelname op locatie: €114,95 inclusief btw, goodiebag, lesmateriaal en een certificaat van deelname ontvang je op de lesdag zelf. 
Bij deelname online: €54,45 inclusief btw, lesmateriaal en certificaat van deelname ontvang je per mail. Je kunt meekijken via een camera in het leslokaal en je kan vragen stellen aan de docent.

Na aanmelding ontvang je automatisch een bevestigingsmail, ongeveer een week van te voren ontvang je nog een herinnering met de deelnamelink.

Deze cursus zal doorgaan bij minimaal 10 deelnemers.

54,45
Nog 50 plaatsen beschikbaar
Cursus opties
251
Op locatie aanwezig
€114,95
252
Online aanwezig
€54,45
10:00 - 15:00 uur
Cursusvorm
Op locatie en online
Organisator
Katten Academie
Docent(en)

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact