Hét dierenevent over dierenwelzijn, de herkomst van huisdieren en waar je leert om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

De inspiratiedag hond & kat is een populair terugkerend event georganiseerd door het Dierenwelzijnskeurmerk. In 1 dag wordt je door professionals uit de dierenbranche bijgepraat en ga je actief in gesprek met collega's. Je kunt op locatie in Veenendaal of online meedoen!

Sprekers 25 juni

Professor Jan van Hooff, bekend van meerdere tv-programma's en primatoloog-kenner, zal tijdens de inspiratiedag spreken over de herkomst van onze huisdieren. Hoe komt het dat dieren zich bij ons thuis voelen en waardoor is de unieke relatie tussen mens en de hond en kat ontstaan? Van Hooff neemt je mee terug in de tijd.

Sandra Mur-Bekaert is ondernemer in hondenland en eigenaresse van de succesvolle hondenschool DogTalk. Volgens Sandra heeft iedereen die 'iets' met dieren doet het in zich om de wereld te verbeteren. Maar daavoor moet je wel wat doen. Sandra zal laten zien welke stappen je kunt zetten om jouw bedrijf én jezelf te professionaliseren.

Marsha Reijgwart heeft als etholoog samen met Esther Bouma onderzoek gedaan naar de rol van de mens op het kattenwelzijn. Want waarom kiezen katten ervoor om bij ons te blijven wonen? Marsha laat je, na een korte introductie over het onderwerp, zelf nadenken over wat het samenleven met verschillende typen mensen voor effect kan hebben op de kat. En wat we kunnen doen om deze relatie leuk te houden voor beide partijen. 

Voor wie

Je leert tijdens deze dag op een andere manier naar dingen in je werk te kijken. Hiermee verdiep je je inzicht. Daarom is deze dag voor alle dierprofessionals geschikt!

Praktisch

Accreditatiepunten

Voor deze symposiumdag zijn accreditatiepunten aangevraagd bij SPPD, CKI en APDT BENE.

Deelnemen

Je kunt zowel fysiek als online deelnemen aan de inspiratiedag hond & kat op 25 juni. De locatie is Accustraat 1 in Veenendaal, waar we een maximum van 77 deelnemers hanteren. Uiteraard wordt je voorzien van koffie, thee, wat lekkers en een lunch. Heb je specifieke dieetwensen? Geef dat door via het inschrijfformulier.

Vind je het fijner om vanuit huis online deel te nemen? Dat kan! Online deelnemers wonen de dag bij via Zoom. 

Inbegrepen bij de inspiratiedag

Als deelnemer van de inspiratiedag ontvang je een goodiebag ter waarde van €47,95! Online deelnemers krijgen de goodiebag achteraf thuis opgestuurd.

Ook ontvang je achteraf per mail het certificaat inclusief accreditatiepunten en de 'Parels van de dag': een samenvatting van alle belangrijke onderdelen van de dag, waarmee je gelijk aan de slag kunt!

De kracht van het dierenwelzijnskeurmerk

Het Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk maakt de kwaliteit van dierprofessionals zichtbaar voor de huisdiereigenaar. Daarnaast zorgt het voor een verbinding tussen professionals door het organiseren van educatie en inspiratie, zoals deze inspiratiedag. Sluit jij je na de inspiratiedag hond & kat op 25 juni aan bij het Keurmerk? Dan krijg je het inschrijfgeld van deze dag, zodra je aansluiting is gerealiseerd, weer retour.

Dit symposium gaat door bij een minimum van 30 deelnemers. Kies je voor online deelname dan ga je er automatisch mee akkoord dat de livestream wordt opgenomen.

90,75
Nog 77 plaatsen beschikbaar
Cursus opties
300
Op locatie aanwezig
€114,95
301
Online aanwezig
€90,75
10:00 - 17:00 uur
Cursusvorm
Op locatie en online
Organisator
Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact