Wist je dat leren een vaardigheid is die je via tips en tricks kunt oefenen? Dat kun je als dierenliefhebber bij Edupet op een heel leuke en unieke manier doen met de leren leren spelbox!

Met behulp van deze box ga je acht verschillende manieren van leren ontdekken en zo uitvinden welke manier het beste bij je past, zodat je nieuwe informatie nóg beter kunt opslaan. Geef je les aan anderen, bijvoorbeeld als hondeninstructeur? Dan ontdek je meteen hoe je cursisten leren! Want iedereen leert namelijk anders.

Hoe leer jij het best? Door dingen op te schrijven, dingen voor je te zien of er juist over te praten? Door te observeren, te bewegen of misschien wel door te zingen? Ontdek het tijdens onze speciale leren leren dag!

Praktische informatie

Dagindeling

We beginnen de dag met een uitgebreide uitleg over onze hersenen, hoe we die het beste kunnen inzetten bij het leren en met een uitleg over de 8 verschillende manieren van leren die in de box te vinden zijn. Na de pauze nemen we tot slot nog een of meerdere oefeningen door om te kijken welke manier er echt bij jou past! 

Vanaf 13.00 uur is het programma afgelopen, maar we raden je zeker aan om nog even te blijven. Neem bijvoorbeeld lesstof mee naar deze dag om direct te gaan leren. Zo kun je de nieuwe opgedane kennis direct testen in de praktijk! De mentor staat de gehele dag nog tot jouw beschikking en kan je hierin dus ook nog helpen. 

Kosten

Deze dag kost €34,95 excl. btw. Volg je deze dag verplicht omdat je het examen twee keer niet hebt gehaald? Dan is deze dag gratis. Geef je hiervoor op via je mentor.

Voordeel voor studenten

Ben je al student bij Edupet, de Martin Gaus Academie, Katten Academie of Konijnen Academie? Dan kan je deze dag volgen voor €9,95 exclusief btw. Klik dan hier om je aan te melden.

Data en locatie

De dag wordt begeleid door één van onze mentoren en wordt elke maand in Lelystad gegeven. Wanneer de maatregelen het niet toelaten om deze dag fysiek door te laten gaan, wordt het online gegeven. 

42,28
Cursus opties
365
Datum: 27 februari 2023 in Lelystad
€42,28
366
Datum: 22 maart 2023 in Lelystad
€42,28
367
Datum: 13 april 2023 in Lelystad
€42,28
368
Datum: 15 mei 2023 in Lelystad
€42,28
10:00 - 13:00 uur
Cursusvorm
Op locatie
Organisator
Edupet

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact