Tijdens deze Lezing Balans en Coördinatie wordt uitgelegd hoe gewerkt kan worden aan het lichaamsbewustzijn van de hond. Door de inzet van balans en coördinatie oefeningen wordt niet alleen het zelfvertrouwen van de hond vergroot, het komt ook de samenwerking tussen de hond en begeleider ten goede! Kortom: een mooie manier om verder te bouwen aan een stabiel en gezond hondenleven!

Bij balans en coördinatie oefeningen staat het op een verantwoorde manier bewegen van de hond voorop. Jonge honden, sporthonden, oudere honden en honden in een revalidatietraject krijgen hiermee een sterke lichamelijke ondersteuning.

Tijdens de Lezing Balans en Coördinatie krijg je een goed beeld van het belang van lichaamsbewustzijn. Als je je na deze lezing verder wilt specialiseren in balans en coördinatie bij de hond dan verwijzen wij je graag door naar http://clickerfun.nl/instructeurs-cursus-balans-en-coordinatie/ voor de Instructeurscursus Balans en Coördinatie. Deelnemers die deze lezing hebben gevolgd kunnen zich, tot 2 maanden voor aanvang van de opleiding, inschrijven met een korting van € 150,- op het normale tarief.

Nascholingspunten

CKI: 30 A
NVGH: 2
SPPD: 2

Aanmelden via: https://www.martingausacademie.nl/opleidingen/lezing-balans-coordinatie/

199,65
Nog 20 plaatsen beschikbaar
10:00 - 16:00 uur
Docent(en)

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact

Dinsdag 13 juli was de feestelijke presentatie van Pets Vision, hét tijdschrift voor de dierprofessional.

Cursisten zijn weer welkom op onze locaties! We zijn erg blij dat we je weer kunnen ontvangen.

De wereld om ons heen verandert continu en daarmee groeit ook onze behoefte aan flexibiliteit.