Wist je dat massage voor het konijn méér is dan een aantal massagetechnieken toepassen?

Voordat je gaat masseren is het belangrijk dat je begrijpt waarom massage nuttig is en hoe je kunt signaleren of jouw konijn een lichamelijk ongemak of stress heeft. Op basis van de bevindingen kun je gericht gaan masseren.

Tijdens deze digitale cursus laten wij je zien hoe je aandachtspunten bij jouw konijn kunt signaleren en hoe je een aantal basistechnieken voor ontspanning kunt inzetten, zodat je er meteen mee aan de slag kunt!

Dit webinar is geschikt voor iedereen die een konijn heeft en meer wil leren over de verzorging van het dier. Ook zeer geschikt voor mensen die beroepsmatig met konijnen werken zoals paraveterinairen, dierverzorgers, fokkers, dierenwinkelmedewerkers etc.

Dit webinar wordt gegeven door Judith Hofman en Bernice Muntz.

Judith Hofman is werkzaam als Kynologisch Massagetherapeut, TTouch Practitioner II en Kynologisch Instructeur en is gespecialiseerd in stress-reductie en pijn. Ze is oprichter van het opleidingsinstituut Kynomassage®, waar hondeneigenaren én hondenprofessionals terecht kunnen voor lezingen, cursussen en opleidingen op het gebied van massage en gedrag/gezondheid/sport.

Bernice Muntz is dierentrainer, auteur van diverse (konijnen)boeken en oprichter van de Konijnen Academie, waar konijneneigenaren én konijnenprofessionals terecht kunnen voor lezingen, cursussen en opleidingen. Daarnaast is zij gedragstherapeut en heeft zich gespecialiseerd in angst, agressie en stress-reductie bij konijnen.

De prijs is inclusief: btw, lesmateriaal en een certificaat van deelname!
Deze cursus zal doorgaan bij minimaal 10 deelnemers. 

 

25,00
Er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar
19:00 - 20:30 uur
Cursusvorm
Online
Organisator
Edupet
Docent(en)

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact