Konijnen onbeperkt voeding en hooi geven, het kan! Maar wel op de juiste manier. In deze gratis lezing geeft expert Bernice graag meer informatie over dit onderwerp. Ook het gedrag van konijnen in relatie met voeding komt aan het licht en je leert meer over de positieve effecten van gezonde voeding.

Verantwoord onbeperkt voeding geven is mogelijk met Bunny Nature. Tot op de dag van vandaag is het doel van Bunny om voor kleine zoogdieren de optimale, gezonde voedingen te produceren afgestemd op de oorspronkelijke levensomgeving en de behoefte van de dieren. Daarbij biedt het voordelen bij het gedrag. De voeding zorgt soms voor minder stress, sloopgedrag, agressie en onrust bij knaagdieren en konijnen.

Fases

Het is goed om zoveel mogelijk over voeding te leren, omdat elk konijn uniek is en er geen een voeding voor alle konijnen geschikt is. De voeding van Bunny Nature kan voor minder stress, sloopgedrag, agressie en onrust bij konijn en knaagdieren zorgen. Het geven en wennen aan onbeperkt voeding gebeurt in fases. Het is goed om deze te kennen.

Voor wie

Onbeperkt voeren, begint bij kennis hebben over het product en weten waarom het een plek verdient onder de konijnenvoedingen. Ons gezamenlijk doel is het geven van de beste voeding aan konijnen en knaagdieren voor optimale gezondheid. Bunny biedt meer dan alleen gezonde voeding en kan ook een positieve bijdrage bij sommige gedragsproblemen. Daarom is deze lezing ook interessant voor liefhebber, dierenspeciaalzaken, paraveterinairen en mensen die advies geven aan konijnenliefhebbers

Praktisch

We maken gebruik van het programma Zoom.

Na inschrijving krijg je automatisch een bevestigingsmail. Ongeveer een week van te voren ontvang je nog een herinnering met daarin de link om deel te nemen. Het webinar is niet terug te kijken, na afloop krijgen de deelnemers een hand-out toegestuurd.
Je ontvangt een algemeen certificaat van deelname. 

Het webinar gaat door bij minimaal 10 deelnemers.

Bunny Nature

Alvast een kijkje nemen op de website van Bunny Nature? Klik HIER!
Ben je nieuwsgierig geworden naar het assortiment? De productenlijst is rechts op de pagina te downloaden. 

0,00
Nog 99 plaatsen beschikbaar
19:30 - 20:30 uur
Cursusvorm
Online
Organisator
Edupet
Docent(en)
Bernice Muntz zal dit webinar verzorgen. Zij is begonnen bij het trainen van konijnen, tot het oprichten van de Konijnen Academie in 2019. Bernice heeft een passie voor dieren maar in het speciaal voor konijnen. Bernice is auteur van diverse dierenboeken als ‘High Five met je konijn’ en geeft lezingen en opleidingen bij Edupet.
Daarnaast is ook Birgit Zumbrock erbij om vragen te beantwoorden over de producten van Bunny Nature. Birgit is dierenarts en houdt zich bezig met Research & Development. Ze heeft 20 jaar ervaring op het gebied van kleine zoogdieren, waarvan 15 jaar gericht op diervoeding.

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact