In dit webinar leer je waarom verrijking en spelen zo belangrijk is voor het welzijn van konijnen. Hoe je verveling en ongewenst gedrag kan voorkomen en zo nodig kan ombuigen Verrijking voor jonge konijnen, voor pubers als voor seniorkonijnen. Ook bespreken we de diverse voor- en nadelen van materialen. Kortom inspiratie om samen plezier te maken.

Daarom is het heel belangrijk dat konijnen genoeg verrijkingsmateriaal tot hun beschikking hebben. Tijdens deze webinar gaan we je leren waarom dit zo belangrijk is voor de gezondheid van het konijn en wat de juiste verrijking inhoud.

Na dit webinar ben je in staat om verschillende vormen van verrijking in te zetten en te kijken wat bij jouw konijnen past om het leven van jouw konijnen nóg leuker en interessanter te maken.

De inhoud in het kort:

  • Basisbehoeften; waarom is verrijking zo belangrijk?
  • Verrijking algemeen
  • Voor- en nadelen van diverse verrijkingsmiddelen
  • Verrijking voor puberkonijnen
  • Verrijking voor seniorkonijnen
  • Zelf speelgoed maken

Voor wie

Dit webinar is geschikt voor iedereen die een konijn als huisdier heeft. Ook geschikt voor mensen die beroepsmatig met konijnen werken zoals konijnendeskundigen, dierverzorgers, fokkers, dierenwinkelmedewerkers etcetera.

De prijs van dit webinar is: € 39,33 inclusief btw, hand-out en een certificaat van deelname (dit wordt achteraf per mail verstuurd).

Na aanmelding ontvang je automatisch een bevestigingsmail, ongeveer een week van te voren ontvang je nog een herinnering met de deelnamelink.

Deze cursus zal doorgaan bij minimaal 8 deelnemers.

 

39,33
Nog 99 plaatsen beschikbaar
19:15 - 20:30 uur
Cursusvorm
Online
Organisator
Edupet
Docent(en)
Bernice Muntz heeft een passie voor dieren, maar in het bijzonder voor konijnen. Vanuit het trainen van konijnen richtte ze de Konijnen Academie op. Bernice is auteur van diverse dierenboeken als ‘High Five met je konijn’ en geeft lezingen en opleidingen voor Edupet. Omdat het welzijn van konijnen haar zeer aan het hart gaat, deelt ze haar kennis graag met anderen.

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact