De Prins Health Coach opleiding breidt uit! Vanaf nu kunnen dierenliefhebbers en dierprofessionals zich inschrijven om van start te gaan met deze opleiding bij Wellopet, een innovatief dierenzorgcentrum in België voor kat en hond, met een dierenartsenpraktijk en trimsalon inbegrepen. 

Hiermee is Lochristi de eerste plaats rond Gent waar deze unieke opleiding gevolgd kan worden. Wellopet en Prins Petfoods staan samen garant voor de meest actuele kennisdeling aan consumenten en professionals. De Prins Health Coach opleiding is één van de opleidingen van het boekingsplatform www.edupet.nl van Prins Petfoods. Deze opleiding is geschikt voor bijna alle professionals in de sector van kleine huisdieren.

Uniek en deskundig 

Vanuit het aanbieden van deze opleiding staat vast dat iedere huisdiereigenaar en dierprofessional de zekerheid wil hebben dat hij over de beste kennis en ervaring beschikt. Dat is de sleutel naar een beter dierenwelzijn en gelukkige en gezonde huisdieren. Door deze unieke samenwerking tussen de deskundige docenten van Wellopet en Prins, worden zij in deze behoefte voorzien. Tijdens de Prins Health Coach opleiding in Wellopet krijgen deelnemers praktijkonderwijs op de goed uitgeruste locatie van het dierenzorgcentrum. Logischerwijs biedt de opleiding in deze tijd een combinatie aan van e-learning vanuit huis en praktijkonderwijs op locatie. Deze combinatie zorgt voor een deskundige overdracht van kennis en praktijkervaring en omvat alle domeinen binnen de gezondheid van hond en kat, zoals voeding, gedrag en huisvesting, medische basiskennis en verzorging.

Samen zetten we grote stappen naar beter dierenwelzijn, en dat allemaal vanuit een grote passie en veel liefde voor onze huisdieren. Het laten groeien en verbreden van onze kennis over de gezondheid en het plezier van honden en katten is hierbij essentieel. Voorkomen van problemen en moeilijkheden is beter dan genezen en indien nodig is 'actie ondernemen' om erger te voorkomen de juiste houding. Deze stap binnen het onderwijs aan dierprofessionals en huisdiereigenaren zorgt ervoor dat zowel dier als mens met meer plezier en geluk kunnen genieten van elkaar. 

Op 26 april lichten we het gedetailleerde programma van de opleiding verder toe aan alle geïnteresseerden tijdens een gratis live webinar. Meld je hier aan. Wij kijken ernaar uit om je online te ontmoeten! 

0,00
Nog 150 plaatsen beschikbaar
19:00 - 20.30 uur
Cursusvorm
Online
Organisator
EduPet

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact

Lees hier onze maatregelen tegen het coronavirus.

In een tijd waarin het belangrijk is om als bedrijf te blijven ontwikkelen en mee te gaan met alle digitale mogelijkheden, biedt EduPet een nieuw c

Principes, integratie in de praktijk en geneesmiddelbeelden van A-Z