Gewrichtsklachten zijn een veelvoorkomend probleem bij veel huisdieren. Zo ook bij konijnen. Veel senior konijnen hebben in meer of mindere mate problemen aan de gewrichten. Gelukkig is daar steeds meer aandacht voor, want gewrichtsproblemen lossen zich niet vanzelf op.

Een behandeling is noodzakelijk om gezond kraakbeen te behouden en pijnlijke gewrichten te ondersteunen. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk, waaronder met supplementen. Maar wat kun je veilig en vertrouwd aan je konijn geven? Wat weet je over natuurlijke supplementen en werkzame ingrediënten bij gewrichtsklachten? Hoe herken je gewrichtsklachten bij konijnen?

Inhoud van dit webinar:

  • Gewrichtsklachten bij konijnen herkennen (Q&A)
  • Behandeling gewrichtsproblemen, zoals artrose
  • Behandeling gewrichten met natuurlijke supplementen

Tijdens de workshop leer je gewrichtsklachten bij konijnen te herkennen aan de hand van indicatoren die veelal wijzen op problemen, zoals artrose. Je wordt meegenomen in verschillende behandelingsmethodes en krijgt inhoudelijke informatie over een puur natuurlijk supplement voor de gewrichten van konijnen; Synopet Ory-Syn. We behandelen een voorbeeldcase aan de hand van een Q&A.

Doelgroep

De workshop “Senior konijnen en gewrichtsklachten; hoe herken je klachten en wat kun je doen?” is bij uitstek geschikt voor konijnenprofessionals en konijnentrimmers.

Het webinar is gratis. Na aanmelding ontvang je automatisch een bevestiging en ongeveer een week van te voren ontvang je een herinnering met deelnamelink.

Inclusief lesmateriaal en Synopet certificate of achievement.

0,00
Er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar
19:30 - 20:30 uur
Cursusvorm
Online
Organisator
Edupet
Docent(en)

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact