Zin in een leuke nieuwe hondensport? Creatief hondentrainer Judith Lissenberg geeft dinsdagavond 23 februari 2021 speciaal voor EduPet een clinic snuitgolf. Bij snuitgolf, in Duitsland ontstaan en ontwikkeld als doggi-golf, leren honden op een mini-golfbaan een bal in een gat te rollen.   

Judith zal tijdens de clinic samen met haar honden laten zien wat snuitgolf precies is, hoe je het kunt aanleren en welke leuke varianten je thuis of op de hondenschool kunt spelen. Als je meedoet aan de clinic krijg je naast een handige hand-out ook een speciale snuitgolf bal, zodat je meteen met je hond(en) kunt gaan oefenen.  

De clinic vindt plaats bij EduPet in het auditorium van het Prins bezoekerscentrum in Veenendaal en duurt ongeveer twee uur. Als het bezoekerscentrum vanwege de coronamaatregelen op 23 februari onverhoopt nog geen bezoekers kan ontvangen, gaat deze clinic online door als webinar. Je krijgt de snuitgolfbal dan toegestuurd. 

Wil je de gehele set aanschaffen? Dat kan nu met korting (€110,00 i.p.v. €124,00) . Geef dit aan op het aanmeldformulier 

Accreditatiepunten

 

APDT - BeNe 10 punten
   
   

 

45,00
Nog 80 plaatsen beschikbaar
19:30 - 22:00
Docent(en)

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact

Lees hier onze maatregelen tegen het coronavirus.

In een tijd waarin het belangrijk is om als bedrijf te blijven ontwikkelen en mee te gaan met alle digitale mogelijkheden, biedt EduPet een nieuw c

Principes, integratie in de praktijk en geneesmiddelbeelden van A-Z