Zin in een leuke nieuwe hondensport? Creatief hondentrainer Judith Lissenberg geeft dinsdagavond 15 maart 2022 speciaal voor Edupet een webinar over snuitgolf. Bij snuitgolf, in Duitsland ontstaan en ontwikkeld als doggi-golf, leren honden op een mini-golfbaan een bal in een gat te rollen.  

Judith zal tijdens dit webinar samen met haar honden laten zien wat snuitgolf precies is, hoe je het kunt aanleren en welke leuke varianten je thuis of op de hondenschool kunt spelen. 

Wil je na aanleiding van dit webinar een Snuitgolf-set aanschaffen? Dat kan, met korting! Via deze link kun je de set alvast bekijken. Je kunt t/m 22 maart aangeven of je een Snuitgolf-set wil bestellen door te mailen naar info@edupet.nl

Het webinar duurt ongeveer twee uur. Daarbij is er gelegenheid om vragen te stellen via de chat. Tussendoor zal er een korte pauze zijn. 

Voor wie?

Dit webinar is uitermate geschikt voor hondenprofessionals, als extra service of je kunt het als onderdeel meenemen in je cursus(sen)! Ook voor de hondeneigenaar is dit webinar een aanrader.

Accreditatiepunten

 

APDT - BeNe 10 punten
Commissie Kynologisch Instructeur 10 punten
SPPD 6 punten

 

Aanmelden

Na aanmelding ontvang je een automatische bevestiging. Uiterlijk een week van te voren sturen we de link toe om deel te nemen aan het webinar. Naderhand krijg je je certificaat van deelname en hand-out per mail. 

45,00
Nog 80 plaatsen beschikbaar
19:30 - 22:00
Cursusvorm
Online
Organisator
Edupet
Docent(en)

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact