Heb jij altijd al iets (meer) willen doen met agility en ben jij geknipt om mensen te enthousiasmeren voor behendigheid? Dan is deze specialisatie tot agility instructeur echt iets voor jou!

Opzet specialisatie

De volledige specialisatie bestaat uit 2 modules met een combinatie van zelfstudie, stage én praktijkdagen.

Module 1

Door middel van een interactieve syllabus en het volgen van 5 praktijkdagen ben je al in staat om onder minimale begeleiding van een ervaren instructeur agility les te geven. Bij voldoende resultaat op het examen op de 5e dag krijg je het certificaat Assistent instructeur agility uitgereikt.

Module 2

Volg je daarna ook nog een stage en 2 praktijkdagen dan ben je voldoende voorbereid om zelfstandig les te geven. Na afsluiting van deze onderdelen krijg je het diploma Instructeur agility als je voldaan hebt aan alle voorwaarden.

LET OP: Wij werken met kleine groepen van minimaal 6 en maximaal 8 inschrijvingen per specialisatie. Vol = Vol.

Zelfstudie

Elke praktijkdag bereid je voor door middel van een interactieve syllabus. Deze syllabus krijg je 4 weken voor de eerste praktijkdag digitaal toegestuurd. In deze PDF kun je via de eerste pagina doorklikken naar de diverse onderwerpen. Bij de onderwerpen per dag is aangegeven welke opdrachten je dient te maken en/of in te sturen.

Doelgroep

Deze specialisatie is bedoeld voor kynologisch instructeurs die iets met agility willen gaan doen.

Docenten

De docenten van deze specialisatie zijn Janet van Steenis en Piet Plasmans. Als je specifieke vragen hebt over deze opleiding dan kun je bellen met docent Piet Plasmans op telefoonnummer 06-13 90 56 65 of een mailtje sturen naar: pjplasmans@gmail.com

Locatie en lestijden

We zijn voor deze specialisatie te gast bij Kringgroep de Ypelaar, IJpelareweg 34, 5048 TA in Tilburg. De Kringgroep ligt vlak aan de snelweg en is niet goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Parkeren is gratis en er is voldoende ruimte om je hond uit te laten.

De lessen beginnen om 10.00 uur en eindigen om 16.00 uur. De kantine van de Kringgroep is op lesdagen geopend van 09.15 uur tot 16.30 uur.

Kosten

  • Module 1: € 625 (Excl. BTW)
  • Module 2: € 375 (Excl. BTW)
  • Module 1 + 2 bij directe inschrijving: €875,- (Excl. BTW) Je krijgt dan dus €125,- korting op het totaalbedrag.

Let op: Wij raden het aan om te beschikken over een speciaal tekenprogramma b.v. Agility Blues

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden via de website van de Martin Gaus Academie.

1143,45
Nog 12 plaatsen beschikbaar
Vanaf
10:00 - 16:00 uur
Cursusvorm
Op locatie
Organisator
Martin Gaus Academie

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact