Als onderdeel van een groot groeiend netwerk ben je altijd op zoek nieuwe informatie en op de hoogte van ontwikkelingen in de dierenbranche. Graag nodigen we je uit voor de terugkomdag!

Vanuit Prins is er een leerzame en inspirerende terugkomochtend georganiseerd (gratis) op donderdag 16 juni vanaf 08:30 uur. Bekijk hieronder het programma.

08:30 uur Inloop
09:00 uur Introductie door Peter Haspels
09:15 uur Producttraining ingrediënten door Anita van Putten
10:45 uur Koffiepauze
11:00 uur Gezondheidsbooster voor soepeler bewegen door Rieneke van Vlaanderen
11:45 uur Darmgezondheid van hond en kat door Rens van Nieuwenhove
12:30 uur Wondverzorging en ingrediënten door Rob Vrolijk
13.15 uur Lunchpauze

Producttraining - Anita van Putten (Prins Petfoods)

Behandelen van praktische praktijkvoorbeelden waarin we de klant begeleiding kunnen geven en dieetvoedingen koppelen. Tijdens deze training willen we jullie praktijksituaties meenemen. Heb je onlangs een interessante casus gehad, dan kun je deze insturen! Wie weet kunnen we dan jouw casus deze dag behandelen

Gezondheidsbooster voor soepeler bewegen - Rieneke van Vlaanderen (SynoPet)

Gewrichtsklachten zijn een veelvoorkomend probleem bij veel huisdieren. Veel honden en katten hebben in meer of mindere mate problemen aan de gewrichten. Gelukkig is daar steeds meer aandacht voor, want gewrichtsproblemen lossen zich niet vanzelf op. Een behandeling is noodzakelijk om gezond kraakbeen te behouden en pijnlijke gewrichten te ondersteunen. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk, waaronder met supplementen.

Maar wat kun je veilig en vertrouwd aan je huisdieren geven? En hoe herken je klachten bij honden en katten? In deze lezing vertelt Biomedisch Specialist Rieneke Vlaanderen hier alles over, maar praat ze je ook bij over natuurlijke supplementen en werkzame ingrediënten bij gewrichtsklachten.

Darmgezondheid van hond en kat - Rens van Nieuwenhoven (Biosecurity)

Management van darmgezondheid bij gezelschapsdieren. De darmflora in balans met behulp van probiotica. Van de basisinformatie hoe de darmflora precies in elkaar zit, welke soorten probiotica er zijn, tot hoe je invloed kan uitoefenen om een zo goed mogelijk balans te creëren in deze darmflora. 

0,00
Nog 50 plaatsen beschikbaar
08:30 - 13:30 uur
Cursusvorm
Op locatie

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact