Ben je geïnspireerd en gemotiveerd geraakt om verder te leren? Wil je door met het Nieuwe Leren? Sluit dan module 2 af op een moment dat het jou uitkomt.

Op deze pagina kun je je aanmelden voor het theorie examen van module 2. Leren & Gedrag
Dit is een schriftelijk examen en kun je op verschillende data en locaties maken.

Heb je het examen met goed gevolgd afgerond dan krijg je een certificaat toegestuurd. Wil je het bij deze module houden? Dan hoef je geen examen te doen.

Als je je aanmeld:

Wanneer je je hebt aangemeld, ontvang je een bevestigingsmail met daarin alle benodigde informatie. 

Op de door jou aangegeven dag word je tussen 9:30 en 10:00 uur verwacht zodat we om 10:00 uur kunnen starten met het examen. Je hoeft zelf niks mee te  nemen, je maakt het examen op papier. Voor het examen heb je 2,5 uur de tijd. Ben je eerder klaar dan kun je uiteraard het examen inleveren en de ruimte verlaten. 

Het examen

Het eindexamen bestaat uit de volgende vijf onderdelen: 2B, 2C, 2D, 2E en 2H. Van elk onderdeel is een apart examen. Elk onderdeel bevat 4 meerkeuze vragen en 4 open vragen. Per onderdeel kunnen er 10 punten behaald worden. Om een onderdeel te halen heb je minimaal een 55% nodig. Jouw uiteindelijke eindcijfer is het gemiddelde van alle cijfers die je per onderdeel hebt behaald. 

Binnen 4 tot 6 weken kun je een telefoontje van je mentor verwachten om de uitslag te bespreken. Ben je voor alle onderdelen geslaagd dan zullen wij het certificaat opsturen.

Om het examen te kunnen doen, dien je alle e-learning onderdelen doorlopen en voltooid te hebben en is het verplicht om de praktijkdagen gevolgd te hebben en de huiswerkopdrachten afgerond te hebben. 

Heb je voordat je met Leren & Gedrag begon een toelatingsexamen gedaan en deze niet gehaald? Dan kun je dit examen slechts één keer doen. Anders mag je twee keer herexamen doen. Een herexamen kost ook €24,95 excl. btw
Moet je een tweede keer een herexamen doen? Dan moet je deelnemen aan een 'Leren-leren dag,' hierover volgt binnenkort meer informatie.

De eerst volgende beschikbare data en locaties staan rechts onder 'cursus opties'

Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

30,19
Nog 99 plaatsen beschikbaar
Cursus opties
279
Examen op 3 juni in Lelystad
€30,19
284
Examen op 21 juni in Veenendaal
€30,19
10:00 - 12:30 uur
Cursusvorm
Op locatie
Organisator
Katten Academie

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact