Ben je geïnspireerd en gemotiveerd geraakt om verder te leren? Wil je door met het Nieuwe Leren? Sluit dan module 1 af op een moment dat het jou uitkomt en start met module 2. Leren en Gedrag of een specialisatie!

Op deze pagina kun je je aanmelden voor het theorie examen van module 1. Basiskennis Kat.
Dit is een online examen en je kunt het op elk gewenst moment maken.

Heb je het examen met goed gevolgd afgerond dan krijg je een diploma welke zal worden uitgereikt tijdens één van de (nog te plannen) diploma uitreikingen bij ons op de Katten Academie in Veenendaal. Wil je het bij de basiskennis houden? Dan hoef je geen examen te doen.

 

Als je je aanmeld:

Wanneer je je hebt aangemeld, ontvang je een bevestigingsmail met daarin alle benodigde informatie. Ook stellen we de vraag: op welke dag wil je het examen maken? Het is namelijk zo dat wanneer je toegang krijgt tot het examen in EduPet Academy, je 24 uur de tijd hebt om het examen (alle onderdelen!) te maken, daarna wordt de toegang automatisch opgeheven.

Op de door jou aangegeven dag krijg je om 10:00 ’s ochtends toegang. Je krijgt vanuit het systeem automatisch een mail dat je toegang ontvangen hebt. Je hebt dan 24 uur de tijd. Hou daar rekening mee tijdens het opgeven van de dag! Het maken van het examen is mogelijk van maandag t/m zondag, met uitzondering van feestdagen.

 

Het examen

Het examen bestaat uit acht meerkeuzevragen per onderdeel. Je hebt hier twee en een halve minuut de tijd voor per vraag. Hou er rekening mee dat je dus maximaal twee en een half tot drie uur bezig bent. Om een onderdeel te halen heb je minimaal een 5.5 nodig.

In totaal bestaat het examen, net als de basiskennis kat, uit negen onderdelen. Tijdens het examen zie je na het beantwoorden van alle vragen van een onderdeel of je voor dat onderdeel geslaagd of niet geslaagd bent. 

Binnen 5 werkdagen kun je een telefoontje van je mentor verwachten om de uitslag te bespreken. Ben je voor alle onderdelen geslaagd dan zullen wij een mail sturen met een uitnodiging voor de diploma uitreiking.

 

Om het examen te kunnen doen, dien je alle e-learning onderdelen doorlopen en voltooid te hebben en is het verplicht om beide Q&A’s en de praktijkdag EHBO gevolgd hebben.

Heb je voordat je met de Basiskennis Kat begon een toelatingsexamen gedaan en deze niet gehaald? Dan kun je dit examen slechts één keer doen.

 

Hoe werkt het?

Na aanschaf ontvang je een bevestigingsmail met informatie en de vraag op welke dag je examen wil doen. Dit moeten wij handmatig doen, dus het kan een aantal dagen duren, heb je na 5 werkdagen nog geen bevestigingsmail gekregen? Stuur ons even een mail. 

Op de door jou aangegeven dag krijg je tussen 09:00 en 10:00 ’s ochtends toegang tot het examen in EduPet Academy. Je krijgt vanuit het systeem automatisch een mail dat je toegang ontvangen hebt. Vanaf dan heb je 24 uur de tijd om het examen (alle onderdelen!) te maken, daarna wordt de toegang automatisch opgeheven.

Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

30,19
Nog 99 plaatsen beschikbaar
Cursusvorm
Online
Organisator
Katten Academie

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact

Bij iedere boeking een e-learning cadeau.

Dinsdag 13 juli was de feestelijke presentatie van Pets Vision, hét tijdschrift voor de dierprofessional.

Cursisten zijn weer welkom op onze locaties! We zijn erg blij dat we je weer kunnen ontvangen.