In de dierenkliniek kom je regelmatig katten tegen met vachtproblemen. Grote klitten of zelfs een vervilte vacht. Vaak hebben deze problemen een medische reden. Denk aan een slecht gebit, artrose of nier-/schildklier problemen waardoor de kat zichzelf niet goed kan verzorgen. Soms is de eigenaar onwetend of is het voor hem/haar niet (meer) mogelijk de vacht van de kat op de juiste manier te verzorgen.

Met de informatie van deze onderwijsmodule denken we jullie een goede ondersteuning te kunnen bieden bij situaties waarin je een kat met vachtproblemen tegen komt. Hoe kun je deze kat het beste helpen op dat moment? Welke vachtproblemen komen er veel voor en hoe handel je dan?

Deze nascholingsdag zal beginnen met een stuk theorie maar daarna gaan jullie in de praktijk aan de slag en onder begeleiding de vacht verzorgen van modelkatten. Je neemt zelf een modelkat mee die vachtverzorging kan gebruiken en geschikt is. Maximaal 8 deelnemers!

Voor wie
Deze workshop is toegankelijk voor alle dierenartsen en dierenartsassistentes in Nederland en België.

Docent
De workshop wordt verzorgd door Sonja van Leeuwen: paraveterinair, kattentrimmer en -gedragstherapeut.

De prijs van deze cursus is: € 114,95 inclusief btw, lesmateriaal, koffie/thee, lunch, een certificaat en een goodiebag.

114,95
Nog 1 plaatsen beschikbaar
10:00 - 16:00 uur
Cursusvorm
Op locatie
Organisator
Katten Academie
Docent(en)

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact

Bij iedere boeking een e-learning cadeau.

Dinsdag 13 juli was de feestelijke presentatie van Pets Vision, hét tijdschrift voor de dierprofessional.

Cursisten zijn weer welkom op onze locaties! We zijn erg blij dat we je weer kunnen ontvangen.