Geef je graag adviezen over konijnen? En wil je weten wat konijnen echt nodig hebben? In dit webinar nemen we je graag mee in de wereld van het konijn, zodat je meteen met de informatie aan de slag kunt.

Hoe kun je (oudere) konijnen zo goed mogelijk socialiseren en een nog betere band mee opbouwen? Wat zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van huisvesting en angstig gedrag. We bespreken een paar interessante onderzoeken. Dat en nog veel meer bespreken we in dit webinar.

Straks ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, heb je nog meer praktische kennis die je meteen kan inzetten bij je eigen dieren of als je professional bent, dan kun jij je klanten nog beter te woord staan.

De inhoud nog even in het kort:

  • Huisvesting
  • Socialisatie/habituatie
  • Over angstig gedrag
  • De nieuwste onderzoeken
  • En nog veel meer

Voor wie?

Deze webinar is voor paraveterinairen, kinderboerderij medewerkers, winkelpersoneel, docenten die op diverse scholen lessen verzorgen over konijnen, konijnenopvangen en -pensions en liefhebbers van konijnen.

De prijs van dit webinar is: € 30,25 inclusief btw, hand-out en een certificaat van deelname (dit wordt achteraf per mail verstuurd).

Na aanmelding ontvang je automatisch een bevestigingsmail, ongeveer een week van te voren ontvang je nog een herinnering met de deelnamelink.

Deze cursus zal doorgaan bij minimaal 8 deelnemers.

30,25
Nog 99 plaatsen beschikbaar
19:30 - 20:30 uur
Cursusvorm
Online
Organisator
Edupet
Docent(en)
Bernice Muntz heeft een passie voor dieren, maar in het bijzonder voor konijnen. Vanuit het trainen van konijnen richtte ze de Konijnen Academie op. Bernice is auteur van diverse dierenboeken als ‘High Five met je konijn’ en geeft lezingen en opleidingen voor Edupet. Omdat het welzijn van konijnen haar zeer aan het hart gaat, deelt ze haar kennis graag met anderen.

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact