Je wilt meer leren over kattengedrag en welzijn en misschien ook wel je werk daarvan maken. Maar hoe begin je? Wat voor werk kun je dan gaan doen na het volgen van een opleiding? En hoe ziet dat werk er in de praktijk uit? 

Bij Edupet kun je op allerlei manieren leren over je favoriete huisdier; de kat. Via korte webinars, congressen, opleidingen en cursussen leren wij je alles wat je maar wilt weten over je kleine viervoeter. Uiteraard kun je alle informatie op onze website vinden, maar mocht je nog vragen hebben, over welke opleiding bijvoorbeeld het beste bij je past, dan organiseren wij daarvoor het vragenuurtje, waarin je al je vragen kan stellen. Daarnaast laten we je kleine sneakpeaks zien van onze e-learnings, zodat je meteen een beeld hebt van wat je staat te wachten.

Na het volgen van dit webinar:

  • Weet je wat de verschillende mogelijkheden zijn om van kattengedrag en welzijn je werk te maken. 
  • Weet je welke onderdelen van de modules over kattengedrag het best passen bij jouw behoeftes.
  • Weet je wat je in de praktijk kunt met de diverse modules van Edupet.

Deelname aan het vragenuurtje is geheel gratis!

Na aanmelding ontvang je automatisch een bevestigingsmail, ongeveer een week van te voren ontvang je nog een herinnering met de deelnamelink.

Dit webinar zal doorgaan bij minimaal 10 deelnemers.

Heb je nou veel van dit webinar opgestoken en ben je gedreven om meer te leren over katten? Kijk dan eens bij de module basiskennis kat en verbreed je kennis nog verder!

 

0,00
Nog 99 plaatsen beschikbaar
10:00 - 11:00 uur
Cursusvorm
Online
Organisator
Edupet
Docent(en)
Maggie Ruitenberg is in 2005 afgestudeerd als kattengedragstherapeut bij Tinley Dier en Gedrag Academie en hoort daarmee bij de pioniers op het gebied van kattengedragstherapie in Nederland. Ze helpt dagelijks katteneigenaren hun kat beter te begrijpen en zo probleemgedrag te voorkomen of op te lossen.

Kennis delen over kattengedrag en -welzijn is haar missie en in 2007 werd ze een van de docenten van de opleiding Feline Gedragstherapeut bij de Martin Gaus Academie en later bij de Katten Academie, waar ze hoofddocent aan de opleiding kattengedragstherapeut is.

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact