Wegens succes verlengd! Creatief hondentrainer en kinderboekauteur Judith Lissenberg verzorgt samen met haar honden Stitch en Pete speciaal voor instructeurs van hondenscholen en coaches die met honden en kinderen werken het webinar ‘Kinderspel’, over het werken met honden en kinderen in je les.

Waar moet je als hondenprofessional allemaal (extra) op letten als je met kinderen en honden werkt? Hoe stel je een leuke les samen? Wat is heel belangrijk voor kinderen om over honden te weten? Kun je je eigen honden inzetten? Welke materialen kun je gebruiken? Oefenen met springtouwen, stapelbekers en strandemmertjes: reken op heel veel inspiratie en leuke (les)ideeën waarmee je meteen aan de slag kunt!

Het webinar duurt ongeveer 2,5 uur. Daarbij is er gelegenheid om vragen te stellen via de chat. Tussendoor zal er een pauze zijn. 

Voor wie?

Dit webinar is uitermate geschikt voor hondenprofessionals: instructeurs en coaches die met honden en kinderen werken. Bijvoorbeeld als extra service of je kunt het als onderdeel meenemen in je cursus(sen)! Ook voor de hondeneigenaar is dit webinar een aanrader.

Aanmelden

Na aanmelding ontvang je een automatische bevestiging. Uiterlijk een week van te voren sturen we de link toe om deel te nemen aan het webinar. Naderhand krijg je je certificaat van deelname en de hand-out per mail. 

Accreditatie

Raad van Beheer: Tien punten categorie B

 

Reacties van eerdere deelnemers:

  • "Wat een toffe kind-hond presentatie!"
  • "Fijne afwisseling van theorie en praktijk."
  • "Ik heb echt genoten en heel veel inspiratie gekregen!"
  • "Het was top! Heel veel ideetjes opgedaan."
  • "Het was super interessant en heel creatief."
  • "Erg leuk, hoop praktische tips."
  • "Zo aanstekelijk, ik werd er helemaal blij van!"
45,00
Er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar
19:30 - 22:00 uur
Cursusvorm
Online
Organisator
Edupet
Docent(en)

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact