Er is veel onduidelijk over het complexe werkveld van conservatie. Hier wegen vaak veel belangen en weten wat het juiste pad is om te bewandelen kan veel tijd en frustratie voorkomen. Deze workshop geeft daar tips en tricks voor die direct toepasbaar zijn.

Ook de wijze waarop het leefgebied een rol speelt in de bescherming van soorten is onlosmakelijk verbonden aan het conservatie werkveld. 

Let op: er is nog geen datum beschikbaar voor deze workshop. Heb je interesse om je aan te melden? Meld je dan aan via dit formulier en wij geven een seintje zodra de workshop gepland is! Je hoeft de workshop pas te betalen bij definitieve aanmelding.

Programma

  • Theorie conservatie en ecologie
  • Bespreken actuele casussen
  • Discussie en vragen
  • Afsluiting

Voor wie

Deze workshop is met name geschikt voor studenten wildlife management en studenten ecologie. 

Praktische informatie

De workshop duurt 3 uur.

Extra informatie

Bent u een bedrijf, stichting, opleidingsinstituut of een ander soort organisatie? En bent u op zoek naar meer kennis op het gebied van herpeten? Dan maken wij voor u graag een op maat gemaakte training, workshop of opleiding! Deze workshop kan ook worden ingezet als gastles op een onderwijslocatie.

Graag bespreken we met u de mogelijkheden tijdens een vrijblijvende kennismaking. Neem contact op met lesley@martingaus.nl of bel op +316 3719 7787.

De workshop gaat door bij minimaal 10 deelnemers.

49,95
Nog 99 plaatsen beschikbaar
Cursusvorm
Op locatie
Organisator
Edupet
Docent(en)

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact