Wil jij graag een kitten en goed voorbereid zijn op wat je te wachten staat? Volg dit webinar en je hebt alle tips en informatie die je nodig hebt voor de komst van je nieuwe huisgenootje.

Als je een kitten krijgt, is dat super leuk én spannend tegelijk. Je gaat een nieuwe en hopelijk lange verbintenis aan en wilt natuurlijk dat alles daarbij op rolletjes verloopt. Dit webinar helpt je de juiste keuzes te maken.

Speciale winactie

Wil je jouw kitten een vliegende start geven? Een Prins opgroeibox is het perfecte starterspakket voor nieuwe kitteneigenaren. Onder alle deelnemers van dit webinar verloten we maar liefst drie opgroeiboxen. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is je aanmelden voor dit webinar. De winnaars worden gekozen op maandag 14 november 2022. Bekijk hier de opgroeiboxen.

Over het webinar

Leer meer over:

  • Ga je voor één of meerdere kittens?
  • Waar haal je je kitten vandaan en waar vooral niet?
  • Hoe kies je je kitten(s) uit, waar let je op?
  • Is een kitten wel de beste keuze in jouw situatie?
  • Wanneer mag het kitten mee naar huis?
  • Wat heb je allemaal nodig voor een kitten? 
  • Hoe maak je je huis ’kittenproof’?
  • De eerste dagen in huis
  • Wat kun je verwachten qua drukte als er een kitten komt?

Als je een kitten met zorg kiest, wordt de kans veel groter dat jij en je kitten heerlijk van elkaar kunnen genieten. Dit webinar geeft je een goede start, zodat je jouw nieuwe huisgenootje alles kunt geven wat nodig is voor een gelukkig kattenleven. 

Voor wie

Dit webinar is geschikt voor iedereen die een kitten (erbij) neemt en zich graag zo goed mogelijk wil voorbereiden. Ook als je gastgezin voor kittens bent, is dit een waardevolle cursus.

Praktisch

De prijs van dit webinar is € 40,99 inclusief btw, een hand-out en een certificaat van deelname, dat je achteraf per mail krijgt toegestuurd.

Na aanmelding ontvang je automatisch een bevestigingsmail. Ongeveer een week voor het webinar ontvang je een herinnering met daarin de deelnamelink.

Dit webinar gaat door bij minimaal 10 deelnemers.

40,99
19:00 - 21:00 uur
Cursusvorm
Online
Organisator
Katten Academie
Docent(en)

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact