Konijnen kunnen goed knagen en slopen, zelfs op plekken waar je dat niet verwacht. Hoe ga je daar het beste mee om? Hoe voorkom je dat het gebeurt en wat moet je doen om je huis konijn-proof te maken? 

Een voordelig pakket

Deze e-learning is niet los verkrijgbaar, alleen in een voordeelpakket. De voordeelprijs bedraagt totaal €60,50 (inclusief btw), daarbij krijg je toegang tot de volgende e-learnings:

Inhoud

Tijdens het onderdeel ‘Konijnen & slopen’ krijg je praktische tips waarmee je meteen aan de slag kunt om te voorkomen dat je konijn gaat knagen en slopen.

Na het volgen van deze e-learning:

  • Kun je het sloopgedrag van je konijn in goede banen leiden. 
  • Weet je hoe je een konijn kunt afleiden van het slopen door hem bijvoorbeeld moe te maken met andere activiteiten.
  • Weet je waaraan een konijn-proof huis voldoet en hoe je bijvoorbeeld je kabels tegen slopen kunt beschermen. 

Voor wie

Dit onderdeel is niet alleen geschikt voor konijnenliefhebbers, maar ook voor mensen die zich beroepsmatig met konijnen bezighouden of dat graag willen gaan doen. Bijvoorbeeld medewerkers van een asiel of opvang, dierenartsassistenten of medewerkers van een kinderboerderij of dierenspeciaalzaak die graag een goed advies willen geven. Maar ook voor docenten die lesgeven over konijnen.

Hoe werkt het

Een e-learning volgen via Edupet is snel en gemakkelijk. Je schrijft je in via de cursuspagina van de e-learning naar keuze. Binnen 5 werkdagen ontvang je inloggegevens voor ons e-learningssysteem. Extra handig: alle e-learnings die je bij ons aanschaft zijn allemaal te vinden via jouw persoonlijke account.

Meer leren over konijnen

Deze e-learning is onderdeel van de basiskennis konijn. Wil je meer leren over konijnen of heb je de ambitie om aan de slag te gaan als konijnentrimmer of -deskundige? Tijdens de module basiskennis konijn leer je over huisvesting, rassenkennis, leeftijdsfasen en nog veel meer! Lees meer en meld je aan via deze pagina.

60,50
Organisator
Edupet

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact