Door een paar basisregels in acht te nemen worden de meeste konijnen zindelijk. Een zindelijk konijn zorgt dat je minder schoonmaakwerk hebt en maakt het leven voor zowel het konijn als voor jou veel hygiënischer en prettiger.

Een voordelig pakket

Deze e-learning is niet los verkrijgbaar, alleen in een voordeelpakket. De voordeelprijs bedraagt totaal €60,50 (inclusief btw), daarbij krijg je toegang tot de volgende e-learnings:

Inhoud

Tijdens het onderdeel ‘Zindelijkheid’ gaan we het hebben over hoe je konijnen zindelijk kunt leren zijn en wat het dier nodig heeft om dat te worden. Hoe fijn is het als je konijn niet overal plast?

Na het volgen van deze e-learning:

  • Weet je hoe je zindelijkheid bij konijnen kunt trainen en bevorderen.
  • Kun je territoriaal gedrag herkennen en weet je wat je moet doen als je konijn op meerdere plekken plast.
  • Weet je wat je moet doen als het niet lukt om een konijn zindelijk te krijgen. 

Voor wie

Dit onderdeel is niet alleen geschikt voor konijnenliefhebbers, maar ook voor mensen die zich beroepsmatig met konijnen bezighouden of dat graag willen gaan doen. Bijvoorbeeld medewerkers van een asiel of opvang, dierenartsassistenten of medewerkers van een kinderboerderij of dierenspeciaalzaak die graag een goed advies willen geven. Maar ook voor docenten die lesgeven over konijnen.

Hoe werkt het

Een e-learning volgen via Edupet is snel en gemakkelijk. Je schrijft je in via de cursuspagina van de e-learning naar keuze. Binnen 5 werkdagen ontvang je inloggegevens voor ons e-learningssysteem. Extra handig: alle e-learnings die je bij ons aanschaft zijn allemaal te vinden via jouw persoonlijke account.

Meer leren over konijnen

Deze e-learning is onderdeel van de basiskennis konijn. Wil je meer leren over konijnen of heb je de ambitie om aan de slag te gaan als konijnentrimmer of -deskundige? Tijdens de module basiskennis konijn leer je over huisvesting, rassenkennis, leeftijdsfasen en nog veel meer! Lees meer en meld je aan via deze pagina.

60,50
Cursusvorm
Online
Organisator
Edupet

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact