De wereld om ons heen verandert continu en daarmee groeit ook onze behoefte aan flexibiliteit. We willen onze doelen maar al te graag bereiken en grijpen kansen aan om ons te ontwikkelen. Bij Edupet geven we je graag dat steuntje in de rug om het juiste traject te doorlopen. Of het nu gaat om het begrijpen van je eigen huisdier of het begeleiden van die van een ander, met onze nieuwe opleiding ‘Het Nieuwe Leren’ kom je waar je wilt zijn.

Snel aanmelden

De metrolijn van Het Nieuwe Leren

Het Nieuwe Leren staat voornamelijk voor een nieuwe vorm van ‘modulair leren’. Bij modulair onderwijs wordt de leerstof opgedeeld in opleidingsonderdelen of modules, die afzonderlijk kunnen worden gevolgd. Daardoor wordt een soepeler leertraject mogelijk.

Bij de opleiding van Het Nieuwe Leren is iedereen welkom, zowel dierprofessionals als huisdiereigenaren die hun eigen huisdier beter willen leren kennen. Aan de hand van een metrolijn is duidelijk gemaakt hoe elke student op hetzelfde moment instapt en tussendoor kan uitstappen om een andere richting te volgen.

Iedere student stomen we klaar via basismodules om op hetzelfde basisniveau te komen, waarna je zelf een keuze kunt maken voor een vervolgstudie. E-learning, praktijkdagen en coaching vormen een groot onderdeel van deze nieuwe manier van leren. Binnen de gehele opleiding van Het Nieuwe Leren staat dierenwelzijn centraal, passend bij de normen en waarden van EduPet.

Ga naar het nieuwe leren hond, het nieuwe leren kat of het nieuwe leren konijn om je aan te melden!

Werken aan jouw toekomst

Wij bieden je de juiste begeleiding en een fijne leeromgeving, waar je vooral veel inspiratie en kennis kunt uitwisselen met medestudenten. Hoe je deze kennis gelijk toepast bij jouw huisdier? Dat vertellen we je natuurlijk ook. Al lerende wordt je onderdeel van een groot netwerk van professionals en andere huisdierliefhebbers, waarmee je verder komt en nieuwe dingen kunt gaan ontdekken. Je bent op die manier nooit uitgeleerd!

Binnen deze vorm van Het Nieuwe Leren kies jij je eigen unieke pad om kennis en vaardigheden je eigen te maken. Een deel van je opleiding is digitaal en kun je vanuit huis volgen. Daarnaast zijn er vaak praktijkdagen op locatie. Jij bepaalt hoe lang je over je opleiding doet. Zo kun je in je eigen tempo werken aan je toekomst. Bovendien krijg je een persoonlijke mentor toegewezen die jou zal bijstaan met raad en daad tijdens je reis.

Cursusoverzicht

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact