Kattengedrag & trimmen

Ivon Berends

Mijn naam is Ivon Berends. Ik ben inmiddels 25 jaar werkzaam als stewardess bij de KLM. Naast deze geweldige baan werk ik met veel plezier als docent aan de Katten Academie.

De liefde voor katten is er altijd al geweest. Nadat onze laatste htk kat was overleden, kochten wij in februari 2016 onze eerste Brits Korthaar en werden we besmet met het Brits Korthaar virus. Ik vond het zo interessant dat ik mij ben gaan verdiepen in de Brits Korthaar, het showen, de kattengenetica en het fokken. Van het een kwam het ander en zo werd Cattery My-O-My begin 2017 een feit.

De start van de cattery maakte dat ik eigenlijk alleen maar meer wilde leren over katten en zo kwam ik in contact met de Katten Academie. Na het volgen van allerlei workshops ben ik hier in januari 2018 gestart met de opleiding tot Feline Kattengedragstherapeut (FGT) waarvan ik nu in de afrondende fase zit. In de tussentijd heb ik de opleiding tot kattentrimmer succesvol afgerond en ben ik werkzaam als trimmer bij de Kattensalon, onderdeel van de Katten Academie.

Ik vind het fantastisch om zowel hobbymatig als professioneel met mijn passie voor katten bezig te zijn. Ik hoop met mijn kennis en enthousiasme anderen te inspireren om het leven met hun katten nog leuker te maken en samen te streven naar zoveel mogelijk gelukkige katten.

Direct contact
Stefanie Pontolaeng
Stefanie Pontolaeng