Kattengedrag & trimmen

Ivon Berends

Ivon Berends is inmiddels 25 jaar werkzaam als stewardess bij de KLM. Daarnaast werkt ze met veel plezier als docent aan de Katten Academie. Haar liefde voor katten is er altijd al geweest. Nadat hun laatste kat was overleden, kochten ze in februari 2016 hun eerste Brits Korthaar. Ze vond het zo interessant dat ze zich is gaan verdiepen in de Brits Korthaar, het showen, de kattengenetica en het fokken. Van het een kwam het ander en zo werd Cattery My-O-My begin 2017 een feit.

De start van de cattery maakte dat Ivon alleen maar meer wilde leren over katten en zo kwam ze in contact met de Katten Academie. Na het volgen van allerlei workshops is ze hier in januari 2018 gestart met de opleiding tot Feline Kattengedragstherapeut (FGT) waarvan ze nu in de afrondende fase zit. In de tussentijd heeft ze de opleiding tot kattentrimmer succesvol afgerond en is ze werkzaam als trimmer bij de Kattensalon, onderdeel van de Katten Academie.

Ivond: "Ik vind het fantastisch om zowel hobbymatig als professioneel met mijn passie voor katten bezig te zijn. Ik hoop met mijn kennis en enthousiasme anderen te inspireren om het leven met hun katten nog leuker te maken en samen te streven naar zoveel mogelijk gelukkige katten."

Direct contact
Stefanie Rosens
Stefanie Rosens

Cursussen van Ivon Berends

Bekijk alle cursussen
Module
1.2 Katten Trimmen Verdieping