Konijnen

Karen de Graaff

Ik houd van alle dieren, maar konijnen (en paarden) hebben een speciaal plekje bij mij. Van jongs af aan heb ik me verdiept in alles wat deze dieren betreft en ik leer nog steeds bij.

In 2002 heb ik mijn diploma Paraveterinair Dierenartsassistent behaald en ben bij verschillende dierenklinieken werkzaam geweest, waaronder één met veel konijnencliënten. Daar heb ik veel ervaring opgedaan met konijnengeneeskunde, alsook met het informeren en voorlichten van klanten over de verzorging en voeding van konijnen. Veel ziekten en problemen komen voort uit een gebrek aan kennis. Het op toegankelijke wijze overbrengen van deze kennis is iets wat ik graag doe.

Na het volgen van verschillende cursussen en opleidingen over konijnenverzorging, -gedrag en EHBO heb ik in 2020 de opleiding Konijndeskundige afgerond. Ook mijn eigen konijnen hebben me door de jaren heen veel geleerd!

Via mijn eigen bedrijfje Healthy Rabbit en Edupet wil ik graag mijn kennis en ervaring delen met iedereen die van konijnen houdt, om zo bij te dragen aan een betere wereld voor deze prachtige, slimme, maar nog vaak onbegrepen dieren.

Direct contact
Stefanie Pontolaeng
Stefanie Pontolaeng

Cursussen van Karen de Graaff

Bekijk alle cursussen
Webinar
Konijnenvoeding en kruiden
19:00 - 21:00 uur