Konijnen

Karen de Graaff

Karen de Graaff houdt van alle dieren, maar konijnen (en paarden) hebben een speciaal plekje bij haar. Van jongs af aan heeft ze zich verdiept in alles wat deze dieren betreft en ze leert nog steeds bij.

In 2002 heeft ze haar diploma Paraveterinair Dierenartsassistent behaald en is ze bij verschillende dierenklinieken werkzaam geweest, waaronder één met veel konijnencliënten. Daar heeft ze veel ervaring opgedaan met konijnengeneeskunde, alsook met het informeren en voorlichten van klanten over de verzorging en voeding van konijnen. Veel ziekten en problemen komen voort uit een gebrek aan kennis. Het op toegankelijke wijze overbrengen van deze kennis is iets wat Karen graag doet. 

Na het volgen van verschillende cursussen en opleidingen over konijnenverzorging, -gedrag en EHBO heeft ze in 2020 de opleiding Konijndeskundige afgerond. Ook hebben haar eigen konijnen haar door de jaren heen veel geleerd!

Via haar eigen bedrijfje Healthy Rabbit en Edupet wil ze graag haar kennis en ervaring delen met iedereen die van konijnen houdt, om zo bij te dragen aan een betere wereld voor deze prachtige, slimme, maar nog vaak onbegrepen dieren.

Direct contact
Stefanie Pontolaeng
Stefanie Pontolaeng

Cursussen van Karen de Graaff

Bekijk alle cursussen
Webinar
E-cuniculi & konijnen - behandeling en ondersteuning
19:30 - 20:30 uur
Webinar
Konijnen in de winter & vuurwerk
19:30 - 20:30 uur
Webinar
Konijnenvoeding en kruiden
19:00 - 21:00 uur