Onze cursussen en opleidingen worden op verschillende locaties gegeven in Nederland en België. Voor Nederland is dat in Lelystad en Veenendaal. In België in Lochristi en Schoten.

Nederland

Veenendaal (Nederland)

In Veenendaal beschikken we over een prachtig auditorium met 77 zitplaatsen en 23 staanplaatsen. Edupet ligt centraal in Nederland. Edupet is vanaf de snelweg A12 gemakkelijk te bereiken. Wanneer je de afrit 23a neemt en de provinciale weg richting Rhenen neemt, ga je bij de tweede rotonde naar links. Daarna neem je de tweede afslag naar rechts en vervolgens ga je direct naar links. Edupet bevindt zich aan de linkerzijde.

Adres
Edupet Education
Accustraat 1
3903 LX, Veenendaal

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid, te vinden aan de zijkant van het pand.

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag, tussen 08:30 uur en 17:00 uur.

Lelystad (Nederland)

De locatie van de Martin Gaus Academie bevindt zich in Lelystad. Het gebouw van de Martin Gaus Academie is rolstoeltoegankelijk, echter zijn de collegezalen boven dat niet. Een invalidetoilet is niet aanwezig. Indien u afhankelijk bent van een rolstoel neem dan contact op met de Martin Gaus Academie voor de mogelijkheden. Op de Bronsweg en in de omliggende straten kunt u langs de weg (gratis) parkeren.

Overnachten in de buurt? Hier vind je een lijst met mogelijke adressen.

Adres
Martin Gaus Academie
Bronsweg 11a
8211 AL, Lelystad

Parkeren
Op de Bronsweg en in de omliggende straten kunt u langs de weg (gratis) parkeren.

België

Lochristi (België)

De lesruimte in Lochristi bevindt zich binnen het dierenzorgcentrum WelloPet, handig gelegen in het centrum van Lochristi, met ruime parkeermogelijkheden. Er is ook een demoruimte voor trimmen en een demoruimte voor medische ingrepen voorzien. In de lezingsruimte kunnen tot 50 mensen tegelijk zitten, in de gerichte lesruimte zijn er 15 zitplaatsen aanwezig. Naast het dierenzorgcentrum ligt een moderne supermarkt en heel wat andere winkels op wandelafstand. Er is een beamer en witte muur aanwezig voor presentaties.

Makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, er is een bushalte vlak bij de locatie.

Adres
WelloPet Lochristi
Bosdreef 1D
9080 Lochristi

Schoten (België)

Adres
Martin Gaus Academie België
Churchillaan 64
2900 Schoten
 

Direct contact
Edupet Education

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact