Konijnen, gedrag

Marilleke Vranken

Marilleke Vrancken is de allereerste Belgisch gediplomeerde Konijnendeskundige aan de Martin Gaus Academie en stampte in 2013 Konijnenadviesbureau Hopster uit de grond met als doel het konijnenwelzijn in België te verbeteren. Ze heeft zich gespecialiseerd in welzijn (huisvesting, verzorging,…), denkspellen en het koppelen van konijnen.

In België is Konijnenadviesbureau Hopster het aanspreekpunt geworden voor konijnenwelzijn en organiseert jaarlijks het Belgisch Konijnencongres en talrijke workshops voor konijneneigenaren. Hiernaast wordt Marilleke regelmatig uitgenodigd om lezingen te geven over heel Vlaanderen en Nederland.

Marilleke woont samen met haar partner Hans, dochter Nimke en twee konijnen Eddie en Louis. De laatste aanwinst van haar familie zijn drie jonge kippen Hélène Dutrieu, Isala Van Diest en Mara én de haan Pavarotti. Haar hobby’s zijn: fotografie (rara wie er het meest gefotografeerd wordt), schrijven, lezen, muziek en tijdens de coronacrisis is er ook een fascinatie voor planten bijgekomen. Bijleren stopt gelukkig nooit!

Direct contact
Stefanie Rosens
Stefanie Rosens