In een tijd waarin het belangrijk is om als bedrijf te blijven ontwikkelen en mee te gaan met alle digitale mogelijkheden, biedt EduPet een nieuw concept aan. Het afgelopen jaar is het niet altijd gemakkelijk geweest en hebben we met elkaar moeten inspelen op de uitdagingen met betrekking tot het coronavirus. Zowel u als ondernemer, als de medewerkers binnen uw team.

Van iedereen heeft dit het afgelopen jaar extra veerkracht, flexibiliteit en doorzettingsvermogen gevraagd. Dat is natuurlijk niet iets om onopgemerkt voorbij te laten gaan.

Om je team extra te bedanken met een eindejaarsgeschenk, en omdat een bon voor een dagje weg er nu even niet inzit, stellen wij de mogelijkheid beschikbaar hen een cadeaukaart te geven die ze kunnen gebruiken voor extra opleidingen en scholing. Zo heeft u een prachtig decembercadeau en zorgt u voor een kennisboost binnen het bedrijf. Daarnaast kunt u met ons nieuwe concept uw medewerkers motiveren om een opleiding of cursus te doen binnen hun branche en bijbehorende interessegebieden.

Omdat wij als EduPet kennis enorm belangrijk vinden, en u hierin verder willen ondersteunen, voegen wij een extra cadeau toe in de vorm van een gratis online cursus. Leuk om te geven en leerzaam om te krijgen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Maak hier kennis met ons actuele cursusaanbod. Dit wordt doorlopend aangevuld met nieuwe workshops en opleidingen. Combinaties van praktijkdagen en e-learning zijn in deze tijd goed uitvoerbaar. Als ondernemer kunt u de cadeaukaarten kopen via de webshop van Prins. Indien u hier nog geen account voor heeft dan kunt u deze ter plekke aanmaken.

Bestel cadeaukaarten

Na het bestellen ontvangt u een betaalbevestiging. Wij gaan dan met uw bestelling aan de slag. Prins zorgt er samen met EduPet voor dat de bon op het juiste moment ingepakt bij u aanwezig is, in het hoofdkantoor of op het betreffende filiaal. Dat kunt u tijdens het bestellen zelf aangeven. Vervolgens kunnen medewerkers de cursussen (deels) aankopen via www.edupet.nl en hier ook de kortingscode van de gratis online cursus inwisselen.

Direct contact
Edupet Education

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact