Wij helpen mee aan de strijd tegen corona!

Update 14 december 2020

Naar aanleiding van de persconferentie van 14 december jl. willen wij je op de hoogte brengen van het volgende. Het welzijn van dier én mens staat bij ons altijd voorop. Daarom zijn wij genoodzaakt wijzigingen aan te brengen in onze bijeenkomsten en cursussen om mogelijke verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Dat betekent dat bijeenkomsten en cursussen t/m 9 februari 2021 vanaf dit moment online gegeven worden en indien dit niet mogelijk is deze verzet worden naar een latere datum. Deelnemers aan geplande activiteiten en evenementen krijgen van ons deze week nader bericht. We doen ons best iedereen zo snel mogelijk te informeren en willen je vragen deze week dit bericht af te wachten.

Controle over het virus krijgen we alleen als iedereen zich aan de volgende basisregels houdt: Hygiëne, afstand en het vermijden van drukte. Door onze cursussen online aan te bieden voorkomen we verspreiding van het virus. Mocht u toch op bezoek komen bij EduPet of een van onze partners, dan hanteren wij de coronamaatregelen zoals voorgeschreven door het RIVM. Deze zijn hier te lezen.

Voor dringende zaken kunt u een mail sturen naar info@edupet.nl

Update 29 september 2020

Naar aanleiding van de persconferentie 28 september 2020 willen wij nogmaals attenderen op de maatregelen die reeds gelden. Voor onze locaties hebben wij een maximum aan cursisten vastgesteld, conform de regels. De geplande cursussen gaan vooralsnog gewoon door, een aantal cursusdagen worden online gegeven, hier worden de cursisten over ingelicht.

Voor de praktijkdagen is het dragen van een mondkapje verplicht. Wij vragen cursisten uitsluitend te komen wanneer er geen gezondheidsklachten zijn en zich te houden aan de andere richtlijnen vanuit het RIVM.

Update 23 maart 2020

Welzijn van dier én mens staan bij ons altijd voorop. Daarom houden we ons aan de overheidsmaatregelen die verdere verspreiding van het coronavirus moeten voorkomen. Dat betekent dat onze bijeenkomsten en cursussen tot de zomer worden geannuleerd. Voor alle geannuleerde activiteiten zoeken we een passende oplossing, cursisten krijgen hierover persoonlijk bericht.

Blijf je voorlopig meer thuis of ga je thuiswerken vanwege het coronavirus?

Om het beste uit je tijd thuis met je huisdier te halen, staat de website van Prins vol met ideeën en leuke activiteiten voor jou en je viervoeter. Bekijk hier handige trainings- en speltips voor je hond of kat, check hoe gezond jouw dier is of ontvang tips voor het opvoeden en verzorgen van je viervoeter.

Wij wensen jou, je familie en viervoeter(s) vooral een goede gezondheid en veel liefde deze dagen.

Direct contact
Stefanie Pontolaeng
Stefanie Pontolaeng

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact