Ons jaaroverzicht.

2019 was voor ons een mooi jaar vol nieuwe ontwikkelingen. We hebben veel evenementen georganiseerd en samen met jou veel geleerd. In dit nieuwsoverzicht blikken we terug op het vorige jaar. 

Leerzame evenementen
Afgelopen jaar hebben we veel verschillende evenementen aangeboden. Zo hebben er maarliefst 6 EHBO cursussen plaatsgevonden en is de Prins Health Coach in 2019 van start gegaan. Daarnaast hebben we ons bezig gehouden met het KynoCongres, het Herpsymposia en verschillende Pet Colleges. Ook de lezing 'Hap, Click, Weg!' door creatief hondentrainer Judith Lissenberg vorig jaar was razend populair.

Prins Petfoods neemt Martin Gaus Academie over
Op 26 april neemt Prins Petfoods de Martin Gaus Academie in Lelystad over. Daarmee zet ons in natuurlijke honden- en kattenvoeding gespecialiseerde familiebedrijf in Veenendaal een belangrijke stap op het gebied van educatie, een van de belangrijkste peilers van onze partner. De combinatie Prins en Gaus brengt het beste van twee familiebedrijven samen. De overname biedt Prins de mogelijkheid het welzijn van huisdieren naar een nog hoger peil te brengen. Voor Sacha Gaus betekent de overname van haar opleidingscentrum voor dierprofessionals en de hondenscholen dat haar werk en dat van haar vader Martin optimaal kan worden voortgezet. Lees hier meer over de overname. 

Vernieuwde EduPet Website
Op 24 juni 2019 introduceerde wij de vernieuwde EduPet website. De nieuwe website is visueler en gebruiksvriendelijker dan voorheen en zetten wij een grote stap voorwaarts. 

KynoCongres 2019
Op 16 november was het KynoCongres bij de Werelt in Lunteren. Zo’n 250 dierentrainers en professionals kwamen samen om te luisteren naar sprekers over de “puberteit” bij honden. Een puppy is helemaal schattig, vertederend en heeft een grote aaibaarheidsfactor, maar dán komt de puberteit. Puberhonden zitten in een moeilijke levensfase waarbij gierende hormonen, snel groeien en niet luisteren vaak gehoorde sleutelwoorden zijn. Tijdens het congres kwamen sprekers als Peter Beekman, Sam Turner, Judith Hofman en Judith Lissenberg aan het woord en zijn er verschillende kanten van de hondenpuberteit belicht. We hebben veel leuke reacties mogen ontvangen over het evenement en kijken uit naar de volgende editie van het KynoCongres! Lees hier meer over het KynoCongres.

Het nieuwe leren 
Hoe kan het welzijn van dieren verhoogd worden door samenwerking op het gebied van educatie? Het antwoord op die vraag presenteerde de Martin Gaus Academie, onderdeel van Prins Petfoods, op zondag 24 november 2019. Beide werkte de afgelopen maanden hard aan een nieuwe manier van educatie, waarbij samenwerking centraal staat. Aan de hand van een metrolijn werd duidelijk hoe elke student op hetzelfde moment instapt en tussendoor kan uitstappen om een andere richting te volgen. Daarnaast wordt deze dag het Martin Gaus Welzijnskeurmerk geïntroduceerd. Lees hier meer over het nieuwe leren.

Op naar een 2020 vol nieuwe uitdagingen!

We kunnen terugkijken op een succesvol jaar! In het nieuwe jaar gaan we enthousiast verder met het aanbieden van een gevarieerd aanbod aan leerzame cursussen, evenementen en pet colleges. Hopelijk zien we jou ook weer terug in 2020!

Direct contact
Edupet Education

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact