Met veel trots presenteren wij de vernieuwde EduPet website!

De nieuwe website is visueler en gebruiksvriendelijker dan voorheen. Met de vernieuwde website zetten wij een grote stap voorwaarts. 

Wat is er veranderd?

Het viel waarschijnlijk meteen op: het uiterlijk van de website is vernieuwd! We hebben gekozen voor een frisse uitstraling. De structuur en het menu van de website zijn gebruiksvriendelijker ingericht. Onder het kopje sprekers vindt je gedetailleerde informatie over de EduPet sprekers. Bekijk nu ook de lesruimtes op de webpagina ‘locaties’.

Cursusaanbod

Ons cursusaanbod heeft een centrale locatie op de website gekregen. Je kunt nu segmenteren op onderwerp (diersoort) en type cursus (e-learning, lezing, seminar etc.). De cursussen van onze partner Martin Gaus Academie zijn tevens terug te vinden in ons cursusaanbod.

Achter de schermen

Achter de schermen is er ook veel veranderd! Vanaf heden zijn de E-learnings gekoppeld aan de website. Dit betekent dat je nog maar één EduPet account nodig heeft. 

Feedback

Heb je een opmerkingen of suggesties naar aanleiding van de nieuwe website? Laat het ons dan weten door te mailen naar info@edupet.nl

Direct contact
Stefanie Pontolaeng
Stefanie Pontolaeng

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact

De wereld om ons heen verandert continu en daarmee groeit ook onze behoefte aan flexibiliteit.

De Prins Health Coach opleiding breidt uit!

Lees hier onze maatregelen tegen het coronavirus.