Overweeg jij je eigen hondenuitlaatservice te starten? Op een verantwoorde en veilige manier meerdere honden tegelijkertijd uitlaten lijkt misschien simpel, maar is beslist niet makkelijk. Tijdens de opleiding tot gediplomeerd hondenuitlaatservice leer jij alles wat je moet weten om veilig met honden om te gaan en een succesvol bedrijf op te starten.

Wat is de oorsprong en het karakter van de diverse rassen, en hoe kun je daarop anticiperen zodat je eventuele problemen in de groep en met passanten voorkomt? Wat voor effect heeft je eigen rol in de groep en houd je de controle? Wat te doen als er toch iets gebeurt: een ongeluk, een vechtpartij, het eten van giftige planten? Hoe neem je veilig de verantwoordelijkheid, welke wettelijke rechten en plichten heb je eigenlijk? En niet te vergeten: hoe regel je de bedrijfsvoering en hoe kom je als ondernemer het best tot je recht?

Meld je aan voor de opleiding

Opleiding tot gediplomeerd hondenuitlaatservice

De opleiding tot hondenuitlaatservice volg je bij Martin Gaus Academie. Hét kennis- en opleidingsinstituut voor hondenprofessionals en -eigenaren. 

Inhoud

De opleiding is opgebouwd uit een module en een specialisatie, je start met de basiskennis en volgt vervolgens een specialisatie die gericht is op specifieke hus-kennis. Een deel van je opleiding is digitaal en kun je vanuit huis volgen via een state of the art systeem dat we speciaal voor het online leren hebben ingericht. Daarnaast zijn er praktijkdagen bij de Martin Gaus Academie. Tot slot breng je kennis en kunde in de praktijk bij een leerbedrijf.

Gratis studie-advies

Ben jij benieuwd of deze opleiding bij jou past? De mentoren van de Martin Gaus Academie staan voor je klaar. Neem vrijblijvend contact op via 0031 (0) 320 22 9595. 

Duur opleiding

De volledige opleiding tot gediplomeerd hondenuitlaatservice is een deeltijdopleiding. Je kunt de theoretische kennis thuis opdoen via onze e-learning en dus op jouw eigen tempo. De opleiding duurt minimaal 6 maanden en bestaat ten minste uit 7 praktijkdagen en 16 theoretische onderdelen. Bovendien geldt voor de specialisatie een verplichte stage.

Klik hier voor meer informatie en kosten.

Extra informatie

Wil je deze opleiding betalen in termijnen? Lees hier hoe onze betalingsregeling werkt.

1086,58
Cursusvorm
Op locatie en online
Organisator
Martin Gaus Academie

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact