Voedingsdeskundige hond

Sabrina van Rossum

Sabrina van Rossum werkt met ons samen als voedingsdeskundige voor honden. Ze is al heel wat jaar bezig met haar passie; honden en mensen. Als puppycoach, kynologisch instructeur en trainster heeft ze gewerkt bij de Martin Gaus Geleide- en Hulphondenschool. Daarna is ze zich meer gaan verdiepen in voeding voor honden en heeft de opleiding tot Voedingsdeskundige voor Honden afgerond, waarna ze als zelfstandige is gestart met Sab Sem Voeding & Training. Onlangs heeft zij zich gespecialiseerd in het trainen van dove honden.

“…Er wordt te veel gesproken over voeding, en te weinig gekeken naar de individuele hond. Ik ben onafhankelijk voedingsdeskundige dus niet aan een merk gebonden. Dit zou mij ook geen goede voedingsdeskundige maken want: Elke hond is uniek!

Ik ben niet pro-brok, niet pro-vlees, maar pro-hond. Dit geldt ook voor de training en begeleiding die ik aanbied. Geen groepen maar individuele begeleiding waarin de synergie tussen hond en eigenaar centraal staat. De combinatie tussen kennis van voeding en gedrag maakt dat ik heel vaak snel kan doordringen tot de kern van een probleem.

Daarnaast is het doorgeven van kennis d.m.v. workshops/lezingen ook een heel belangrijk onderdeel van mijn werk. Op deze manier kunnen we met z’n allen een heleboel hondenlevens mooier maken.”

Direct contact
Stefanie Pontolaeng
Stefanie Pontolaeng

Cursussen van Sabrina van Rossum

Bekijk alle cursussen
Workshop
De Dove Hond
10:00 - 16:00 uur